eu_valet_panorama
Valdebatten 2018

Partidebatt på fredag

märsta.nu arrangerar på fredag en livesänd debatt där representanter för samtliga partier i fullmäktige medverkar.

centrum_artikel_host

märsta.nu:s satsning på Valet som går in i slutspurten fortsätter. På fredag kväll är det valdebatt som livesänds via märsta.nu-TV. Representanter från samtliga partier i fullmäktige är representerade. Partierna har fått bestämma ett område som de vill debattera. Därefter är det fritt för andra politiker att replikera.

När? 19.30
Var? Live på märsta.nu eller Anders & Jag

Turordning och debattområde
M Olov Holst
Trygghet
S Marie Axelsson
Äldreomsorg
SD Rune Öhlund
Brottslighet
Vänsterpartiet Niklas Andersson
Bostäder
Centerpartiet Gill Brodin
Hållbarhet
L Pernilla Bergqvist
Förskolor och skolor
KD Bengt Hellström
Valfrihet i kommunen
SFS Lars Björling
Kultur
MP Jan Franzén
Vinster i Sigtuna kommuns välfärd
mp_helsida_eu
valet2022

Bergqvist: Jag skulle vilja fortsätta

Valet 2022 Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) har suttit vid makten sedan 2014: - Jag känner att jag skulle vilja fortsätta att göra mer, säger hon till märsta.nu

valet2022

MP siktar på att styra igen

Valet 2022 Miljöpartiet har tre mandat att försvara och har haft en tung valrörelse på riksnivå men man är redo att återta makten i kommunen.

connys_helsida
valet2022

Centerpartiet: Omöjlighet att förhandla med SD

Valet 2022 Kommunvalet är långt ifrån räknat dock har Gill Brodin (C) gett ett tydligt besked redan i valdebatten att det inte blir något samarbete med Sverigedemokraterna: - Det är en omöjlighet, sa hon på partiets valvaka.

valet2022

Holst: Nu är det upp till väljarna

Valet 2022 Moderaterna har valvaka tillsammans med några av partierna i kommunledningen på O`Learys: - Känslan lokalt är bra. Vi har levererat under valrörelsen trots pandemin och krig i Ukraina. Vi har haft en otrolig valrörelse och nu är det upp till väljarna, sa Holst.

pantamera_avc_helsida
valet2022

Axelsson: Har en bra känsla

Valet 2022 Socialdemokraterna håller valvaka på Västra Bangatan och efter att Valundersökningar presenterats var det optimistiskt även för ett lokalt majoritetsskifte: - Jag har en bra känsla, vi har haft 5288 dörrsamtal och träffat många som röstade blått som nu röstar på oss, säger Marie.

centrum_host_helsida
valet2022

Kan bli sista dagen som oppositionsråd

Valet 2022 Marie Axelsson mötte väljarna på Valdagen med rosor. Kampanjandet är lagt åt sidan nu är det fokus på att få kommuninvånare att komma till vallokalen: - Under valrörelsen har jag mött flera hundra kommuninvånare och berättelser om både framgångar och motgångar, men oavsett berättelse har den gemensamma nämnaren handlat om en kommun vi bygger upp tillsammans, som står upp för den lilla människan.

seniormassa_pan
valet2022

Brixskiöld: Största dagen i vårt land

Valet 2022 Utanför S:t pers vallokal stod veteranen i politiska sammanhang Marcus Brixskiöld och delade ut valsedlar: - Demokratin fungerar som bäst när människor använder sin röst utifrån vad man själv vill, sa Marcus till märsta.nu

valet2022

Lovar 50 nya poliser till kommunen

Valet 2022 Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forsell besökte Märsta Centrum under fredagen och lovade i samband med besöket kraftig mot kriminalitet med 50 nya poliser till Sigtuna kommun.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
pantamera_out
seniormassa_outsider
connys
ridskola_2020_outsider