centrum_panorama_hostshopping

Ytterligare en avliden i kommunen

De senaste veckorna har ytterligare en person i kommunen avlidit med covid-19.

centrum_artikel_host

Sedan i somras är det inte många som avlidit i kommunen med covid-19 men under vintern och hösten har det rapporterats in några avlidna. Totalt i kommunen hat ni 116 personer avlidit med covid-19. det innebär 235 dödsfall per/100 000 invånare. Sigtuna har ett högt tal gällande dödsfall sett till åldersstandardisering. Även Väsby har höga dödstal i relation till befolkningen, 119 avlidna.

Region Stockholm meddelar att smittspridningen nu är hög sedan ett par veckor tillbaka. Över 45 000 fall mellan 11-17 januari. Dock är det många som skrivs ut från sjukhusen enligt Region Stockholm.
– Det visar att många som smittas blir så sjuka att de behöver sjukhusvård men också att vården fungerar väl för dem som drabbas tack vare våra hårt arbetande medarbetare, säger Johan Bratt, chefsläkare.

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host