kyrka_advent _pan

Ytterligare en avliden i kommunen

De senaste veckorna har ytterligare en person i kommunen avlidit med covid-19.

centrum_artikel_host

Sedan i somras är det inte många som avlidit i kommunen med covid-19 men under vintern och hösten har det rapporterats in några avlidna. Totalt i kommunen hat ni 116 personer avlidit med covid-19. det innebär 235 dödsfall per/100 000 invånare. Sigtuna har ett högt tal gällande dödsfall sett till åldersstandardisering. Även Väsby har höga dödstal i relation till befolkningen, 119 avlidna.

Region Stockholm meddelar att smittspridningen nu är hög sedan ett par veckor tillbaka. Över 45 000 fall mellan 11-17 januari. Dock är det många som skrivs ut från sjukhusen enligt Region Stockholm.
– Det visar att många som smittas blir så sjuka att de behöver sjukhusvård men också att vården fungerar väl för dem som drabbas tack vare våra hårt arbetande medarbetare, säger Johan Bratt, chefsläkare.

dackskifte_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out