centrum_panorama_hostshopping
Så här såg det ut när OSSE höll möte i XPOFoto: Pressbild

XPO redo för EU

Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

centrum_artikel_host

I höstas var XPO arrangör för internationella toppmötet OSSE. Nu är det dags för över hundra nya möten när EU intar anläggningen. OSSE samlade 57 utrikesministrar och deras delegationer. Säkerhetsmässigt är kraven höga både då som nu och OSSE-mötet var det möte med högsta säkerhetsklassning som hittills ägt rum i Sverige.

XPO har anpassat lokalerna under sex månader för Regeringskansliet och EU-mötena med särskild inredning och rum där delegater kan träffas inför och efter möten. Det finns också en ny restaurang och möjlighet till träning och annan rekreation i området.
– Det här är ett otroligt stort uppdrag vi landat som sätter Scandinavian XPO på den internationella spelplanen. Den generar även affärer för flera av våra partners och området i stort. Exempelvis för hotell, restauranger och service som finns här, säger Anna Bauer.

connys_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

joes-helsida
ica_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dack_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys
ica_outsider