centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

XPO får nya verksamheter

Scandinavian XPO får lagom till att EU kliver in ett antal nya verksamheter.

centrum_artikel_host

EU kliver in med sina möten i Scandinavian XPO. För att öka det kommersiella utbudet i verksamheten har ägaren Arlandastad Group satsat på restauranger, CO-working och Golfsimulator.
– Nu gör vi mer för att locka ännu fler till en plats som redan idag attraherar människor! Förutom befintliga alternativ för konferenser och event i olika storlekar blir det en attraktiv plats för människor att mötas, äta, umgås, uppleva, övernatta och arbeta. Den dynamiska miljön kommer locka besökare olika tider på dygnet. Läget är dessutom bästa tänkbara mitt emellan Stockholm och Uppsala, nära Stockholm Arlanda Airport och med goda parkeringsmöjligheter, säger Catharina Sjömark affärsutvecklare för Explore Arlandastad som ägs av Arlandastad Group.

Plaza XPO som finns i den södra delen av mässhallen har plats för verksamheter som vill visa upp sig under Sveriges ordförandeskap i EU. Där finns ett bredare utbud av mat, träning och boende. Det finns också möjlighet till övernattning i det 130 rum stora hotellet. Den libanesiska restaurangen Angelos Bistro öppnar upp på tisdagen, 17 januari. I samband med Sveriges ordförandeskap i EU kommer över 100 möten att hållas på XPO.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
connys