defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Wozniak till Mean Machines

Jetsfostrade Bartosz Wozniak lämnar sin polska klubb Panthers Wroclaw för spel i Stockholm Mean Machines.

centrum_artikel_host

Bartosz Wozniak är fostrad i Jets och fått sitt genombrott de senaste åren i polska Panthers Wroclaw. Nu väljer han att komma tillbaka till Sverige men inte Arlanda Jets. Bartosz spelar även i svenska landslaget.
– Bartosz är ytterligare en ung och duktig DB som har valt att ansluta inför 2023. Hans erfarenhet av internationella matcher på hög nivå, från både European League of Football och i herrlandslaget kommer vara ett viktigt bidrag under den kommande säsongen. Jag ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med Bartosz så snart som möjligt samt att få vara en del av hans utveckling, säger Mean Machines DB-coach Isak Malm, i ett uttalande.

defacto_helsida
oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

connys_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh