sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Wingsseger i Pinbackshallen efter debut av Nyberg i målet

I en högoktanig match mot Segeltorp levererade Wings ett imponerande spel och säkrade en 3-1 seger efter en match full av dramatik och flera vassa målchanser.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med högt tempo och Wings hade två starka chanser tidigt, men det dröjde till 1.06 efter en utvisning för Segeltorp innan Emil Gabrielson träffade krysset och satte Wings i ledning med 1-0. Trots flera farliga chanser från båda lagen höll sig målen till 1-0 fram till 15.55 då Segeltorp lyckades kvittera till 1-1.

Trots flera försök och ett övertag i spelet för Wings under den andra perioden dröjde det till 14.35 innan Didrik Lif lyckades sätta pucken i nätet och ge Wings ledningen med 2-1. Trots flertalet chanser från Wings förblev ställningen oförändrad perioden ut.

En jämn tredje period inleddes med mycket böljande spel, men Wings tog kontroll efter powerbreak. Med endast drygt tre minuter kvar lyckades Oliver Pentler utöka ledningen till 3-1 för Wings, vilket stängde matchen till deras fördel. Trots en timeout och målvaktsbyte från Segeltorp lyckades Wings hålla sig kvar i ledningen och säkra segern.

Det var en imponerande seger för Wings där unga talanger som Anthony Nyberg, född 2005, gjorde en stabil debut som målvakt och räddade 25 av 26 skott. Skotten visade Wings överlägsenhet med totalt 42-26.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

sportlov
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

connys_helsida
fritidsbanken_sportlov
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

spedition_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

skridskodisco_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
connys
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider