defacto_pan2020

Wingsfostrad spelare i JVM

Wingsfostrade Daniel Ljungman tar plats i JVM-laget som ska spela i Kanada över jul- och nyår.

centrum_artikel_host

Daniel Ljungman representerade Wings till gymnasieåldern, sen bar det av för spel i Linköping där han nu utvecklats till en av landets talangfullaste forwards. Han står registrerad som center/högerforward. Han var en av fyra spelare från Wings som spelade i TV-pucken 2017. Nu är det alltså dags för nästa stora utmaning.
– Det känns bra. Kul att det börjar närma sig och träffa alla grabbar. Jag har träffat alla egentligen sedan innan, så man känner alla ganska bra tycker jag. Det är verkligen en sammansvetsad grupp, det är många som har varit med mycket så det är kul, säger Ljungman till VMhockey.se

Tillvardags är Ljungman i Linköping där han gjort hela 24 matcher i SHL denna säsong och även noterat två mål. Han är blott 18 år gammal och hyllas för sitt defensiva spel. I VM ska Sverige möta USA, Schweiz, Ryssland och Slovakien. Fyra tuffa matcher.
– Det är ju egentligen inga promenadsegrar överhuvudtaget så att det är bara tuffa matcher. Vi måste vara med i varje match, det blir tufft men roligt, säger Daniel Ljungman enligt vmhockey.se

 

 

connys_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

yrkesutbildning
ica_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
connys
ica_outsider
swedol_outsider
pantamera_out