vinter_pan

Wingsfostrad spelare i JVM

Wingsfostrade Daniel Ljungman tar plats i JVM-laget som ska spela i Kanada över jul- och nyår.

centrum_artikel_host

Daniel Ljungman representerade Wings till gymnasieåldern, sen bar det av för spel i Linköping där han nu utvecklats till en av landets talangfullaste forwards. Han står registrerad som center/högerforward. Han var en av fyra spelare från Wings som spelade i TV-pucken 2017. Nu är det alltså dags för nästa stora utmaning.
– Det känns bra. Kul att det börjar närma sig och träffa alla grabbar. Jag har träffat alla egentligen sedan innan, så man känner alla ganska bra tycker jag. Det är verkligen en sammansvetsad grupp, det är många som har varit med mycket så det är kul, säger Ljungman till VMhockey.se

Tillvardags är Ljungman i Linköping där han gjort hela 24 matcher i SHL denna säsong och även noterat två mål. Han är blott 18 år gammal och hyllas för sitt defensiva spel. I VM ska Sverige möta USA, Schweiz, Ryssland och Slovakien. Fyra tuffa matcher.
– Det är ju egentligen inga promenadsegrar överhuvudtaget så att det är bara tuffa matcher. Vi måste vara med i varje match, det blir tufft men roligt, säger Daniel Ljungman enligt vmhockey.se

 

 

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Sport David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

centrum_host_helsida
joes-helsida
hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Sport Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

hockeyettan

Wings vann tät match mot Huddinge

Sport Wings besegrade Huddinge i en tät match med 2-1, efter ett snabbt mål av Gustav Eurenius i den första perioden och en snygg mål av Mateusz Szurowski i den andra perioden. Huddinge öppnade starkt men Wings behöll lugnet och kunde hålla undan för Huddinges sena offensiv.

ica_helsida
hockeyettan

Wings tog straffseger i Segeltorp

Sport Wings vann med 2-1 mot Segeltorp efter straffar där Szurowski satte två straffar. Wings hade stor dominans och sköt hela 45 skott på mål men gjorde bara ett enda på 65 minuter.

hockeyettan

Knappt nederlag för Wings mot Linden

Sport I en match i Hockeyettan Östra drabbade Wings samman med Eskilstuna Linden. Trots 154 åskådare på plats i Pinbackshallen, kunde inte Wings få tillräckligt med grepp om spelet, vilket resulterade i en knapp 2-3 förlust mot Linden.

connys_helsida
hockeyettan

Brödernas/Väsby besegrar Wings med 3-1 i dramatisk match

Sport I en intensiv ishockeymatch som ägde rum i Pinbackshallen i Märsta, stod Wings och Brödernas/Väsby mot varandra i ett spännande lokalderby. Trots en jämn inledning, där Wings skapade flera farliga anfall, skulle det vara Brödernas/Väsby som skulle dra det längsta strået i denna rivalmöte.

vinter_helsida
hockeyettan

Hockeyettan Östra: Visby-Wings 2-1 efter förlängning

Sport I en spännande och händelserik match i Hockeyettan Östra möttes Visby och Wings, där Wings började starkt och inspirerat de första tre minuterna. Det var ett intensivt spel där båda lagen visade upp sitt bästa.

hockeyettan

Wings föll mot Tyresö/Hanviken

Sport I matchen mellan Tyresö/Hanviken och Wings i Hockeyettan Östra, som slutade 3-0 till Tyresö/Hanviken, såg vi en spännande och intensiv match.

slottsby_helsida
hockeyettan

Wings föll trots storspel i målet

Sport I en spännande och välspelad match mellan Wings och Nyköping i Hockeyettan Östra, slutade det med en seger för Nyköping med 4-2. Här är en sammanfattning av matchens händelser:

hockeyettan

Premiärseger för Wings

Sport I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

Bildspel

William Karlsson med bucklan Pinbackshallen

Sport William Karlsson är i Pinbackshallen för att visa upp Stanley Cup-bucklan: - Det finns ett stort hockeyintresse i Märsta, konstaterade William när han skådade ut mot Pinbackshallens välfyllda läktare.

Pokalen kommer till Märsta

Sport Stanley Cup-pokalen är på turné runt om i Nordamerika och snart väntas den till Europa där Vegas Golden Knights europeiska spelare ska visa upp den i sina hemmamiljöer.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
storemore_out
vinter_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider