moderat_pan_nov

Wingsfostrad spelare i JVM

Wingsfostrade Daniel Ljungman tar plats i JVM-laget som ska spela i Kanada över jul- och nyår.

centrum_artikel_host

Daniel Ljungman representerade Wings till gymnasieåldern, sen bar det av för spel i Linköping där han nu utvecklats till en av landets talangfullaste forwards. Han står registrerad som center/högerforward. Han var en av fyra spelare från Wings som spelade i TV-pucken 2017. Nu är det alltså dags för nästa stora utmaning.
– Det känns bra. Kul att det börjar närma sig och träffa alla grabbar. Jag har träffat alla egentligen sedan innan, så man känner alla ganska bra tycker jag. Det är verkligen en sammansvetsad grupp, det är många som har varit med mycket så det är kul, säger Ljungman till VMhockey.se

Tillvardags är Ljungman i Linköping där han gjort hela 24 matcher i SHL denna säsong och även noterat två mål. Han är blott 18 år gammal och hyllas för sitt defensiva spel. I VM ska Sverige möta USA, Schweiz, Ryssland och Slovakien. Fyra tuffa matcher.
– Det är ju egentligen inga promenadsegrar överhuvudtaget så att det är bara tuffa matcher. Vi måste vara med i varje match, det blir tufft men roligt, säger Daniel Ljungman enligt vmhockey.se

 

 

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

advent_kyrka_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out