sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vinner mot Huddinge

Wings besegrade Huddinge med klara 5-0 på söndagen i Hockeyettan

centrum_artikel_host

Första perioden:
Matchen inleds med högt tempo. Huddinge får en utvisning efter 56 sekunder men Wings misslyckas med sitt powerplay. Dennis Von Walden gör 0-1 för Wings efter en spelvändning av Oscar Pentler. Wings klarar av sina egna utvisningar och Oliver Pentler gör 0-2 på pass av Von Walden och Marcus Karlsson. Utvisningar präglar perioden och Wings leder skotten med 6-6.

Andra perioden:
Wings börjar perioden med att avvärja en utvisning. Joel Linander gör 0-3 för Wings assisterad av Gustav Kapborg och Gustav Eurenius. Trots en utvisning för Wings fortsätter de att försvara sig väl. Oscar Sarhus och Didrik Lif gör mål och perioden avslutas med Wings leder skotten med 15-17.

Tredje perioden:
Huddinge är aggressiva i början av tredje perioden men lyckas inte göra mål. Wings fortsätter att försvara sig väl under flera utvisningar. Trots ett intensivt försök från Huddinge lyckas Wings hålla dem tillbaka. Perioden avslutas med en storspelande målvakt i Wings, Marcus Johansson, och trots en mindre lyckad period är det en övergripande bra match.

sportlov
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

spedition_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

connys_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

pantamera_avc_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
connys
spedition_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider