moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Wings var numret större än jumbon

Wings tog tre viktiga poäng mot Segeltorp och klättrade över kvalstrecket till Allettan efter jul.

centrum_artikel_host

Jumbon Segeltorp hade inget att sätta emot Wings när lagen möttes på söndagen i Segeltorpshallen. Segeltorp hade förvisso 1-1 efter mål med en man mindre fram till 12.49 men därefter skickade Wings in tre obesvarade mål i första och andra perioden. Inför tredje var det 4-1, Segeltorp reducerade tidigt i tredje men Wings var numret för stort och gjorde 5-2 och 6-2 innan matchen var till ända. Segern innebar tre viktiga poäng i jakten på en plats i AllEttan. Närmast väntar viktigt derby mot Vallentuna som också jagar plats i Allettan. Matchen spelas i Pinbackshallen på onsdag med nedsläpp 19.00.

Målen
Gustav Eurenius, Emil Gabrielson, Dennis Von Walden, Adam Harrysson Karlsson, Pontus Karlsson och Oscar Sarhus

EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
connys
nrh
humbacken_outsider