centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Wings vann tät match mot Huddinge

Wings besegrade Huddinge i en tät match med 2-1, efter ett snabbt mål av Gustav Eurenius i den första perioden och en snygg mål av Mateusz Szurowski i den andra perioden. Huddinge öppnade starkt men Wings behöll lugnet och kunde hålla undan för Huddinges sena offensiv.

centrum_artikel_host

Det var Wings som öppnade målskyttet redan efter 1.10 med ett snabbt mål från Gustav Eurenius, framspelad av Mikael Hedlund och Damian Szurowski. Wings höll tempot uppe och spelade fokuserat fram till den första utvisningen, då Max Mattsson fick lämna isen. Wings lyckades dock hålla ställningarna och gick in i pausvilan med en mycket knapp ledning.

I andra perioden började Wings starkt med flera långa anfall som resulterade i flera farliga målchanser. Men Huddinge kom ut som ett nytt lag efter pausen och spelade med betydligt högre tempo. Wings stod dock upp bra och lyckades göra ett snyggt mål genom Mateusz Szurowski, på pass från Marcus Karlsson och Emil Hedström.

Tredje perioden var mycket tuff och intensiv, med högt tempo från båda lagen. Wings drabbades av några skador i form av klubbor och puckar i huvudet, men lyckades hålla Huddinge tillbaka, trots att de reducerade till 2-1 efter en slarvig spel från Wings. Huddinge pressade hårt och hade flera chanser att kvittera, men Wings höll ut och vann matchen med 2-1.

Med skotten 9-14 i den tredje perioden och totalt 31-25 var det en jämn match som avgjordes till Wings fördel. Wings är nu på sjätte plats efter åtta omgångar.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
klara_outsider
connys
fritidsbanken_outsider