Foto: Insändarbild/Wings

Wings vann tät match mot Huddinge

Wings besegrade Huddinge i en tät match med 2-1, efter ett snabbt mål av Gustav Eurenius i den första perioden och en snygg mål av Mateusz Szurowski i den andra perioden. Huddinge öppnade starkt men Wings behöll lugnet och kunde hålla undan för Huddinges sena offensiv.

centrum_artikel_host

Det var Wings som öppnade målskyttet redan efter 1.10 med ett snabbt mål från Gustav Eurenius, framspelad av Mikael Hedlund och Damian Szurowski. Wings höll tempot uppe och spelade fokuserat fram till den första utvisningen, då Max Mattsson fick lämna isen. Wings lyckades dock hålla ställningarna och gick in i pausvilan med en mycket knapp ledning.

I andra perioden började Wings starkt med flera långa anfall som resulterade i flera farliga målchanser. Men Huddinge kom ut som ett nytt lag efter pausen och spelade med betydligt högre tempo. Wings stod dock upp bra och lyckades göra ett snyggt mål genom Mateusz Szurowski, på pass från Marcus Karlsson och Emil Hedström.

Tredje perioden var mycket tuff och intensiv, med högt tempo från båda lagen. Wings drabbades av några skador i form av klubbor och puckar i huvudet, men lyckades hålla Huddinge tillbaka, trots att de reducerade till 2-1 efter en slarvig spel från Wings. Huddinge pressade hårt och hade flera chanser att kvittera, men Wings höll ut och vann matchen med 2-1.

Med skotten 9-14 i den tredje perioden och totalt 31-25 var det en jämn match som avgjordes till Wings fördel. Wings är nu på sjätte plats efter åtta omgångar.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

storemore_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

centrum_host_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

connys_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

joes-helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
nrh_sigtuna
ica_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
pantamera_out
swedol_outsider