sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vann i Norrbotten

Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

centrum_artikel_host

Kalix och Wings möttes i en intensiv match där Wings visade upp sitt offensiva register. Första perioden inleddes med att lagen kände på varandra, men efter 7 minuter lyckades Joel Linnander sätta 0-1 för Wings. Trots en utvisning efter 7.39 höll Wings tätt i boxplay. Didrik Lif utökade ledningen till 0-2 efter ett fint anfall, men Kalix svarade snabbt med att reducera till 1-2 efter en Wings-miss i egen zon. Wings svarade starkt och ökade på ledningen till 1-3 genom Emil Gabrielson. Innan periodens slut styrde Didrik Lif in Max Mattssons skott och satte 1-4. Perioden avslutades med ett friläge för Emil Gabrielson, men utan ytterligare mål.

Andra perioden inleddes med en straff för Wings, men Kalix-keepern stod emot Emil Gabrielsons försök. Trots ett långt anfall från Kalix kämpade Wings hårt för att få till ett byte. Efter en utvisning för Wings höll laget igenom boxplay. Gustav Kapborg utökade sedan ledningen till 1-5, men Kalix kontrade in två snabba mål, vilket gjorde ställningen 3-5. Trots flera bra chanser från Wings under perioden lyckades de inte utöka ledningen ytterligare.

I den tredje perioden hade Wings flera bra chanser, och efter en utvisning för Kalix ökade Oscar Sarhus på till 3-6. Trots ytterligare en utvisning för Kalix lyckades Wings hålla tätt och säkra tre poäng i tabellen. En imponerande prestation av Wings som repade mod och studsa tillbaka efter tidigare matcher. Slutresultatet blev 3-6 till Wings.

skridskodisco_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out