centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vann i Norrbotten

Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

centrum_artikel_host

Kalix och Wings möttes i en intensiv match där Wings visade upp sitt offensiva register. Första perioden inleddes med att lagen kände på varandra, men efter 7 minuter lyckades Joel Linnander sätta 0-1 för Wings. Trots en utvisning efter 7.39 höll Wings tätt i boxplay. Didrik Lif utökade ledningen till 0-2 efter ett fint anfall, men Kalix svarade snabbt med att reducera till 1-2 efter en Wings-miss i egen zon. Wings svarade starkt och ökade på ledningen till 1-3 genom Emil Gabrielson. Innan periodens slut styrde Didrik Lif in Max Mattssons skott och satte 1-4. Perioden avslutades med ett friläge för Emil Gabrielson, men utan ytterligare mål.

Andra perioden inleddes med en straff för Wings, men Kalix-keepern stod emot Emil Gabrielsons försök. Trots ett långt anfall från Kalix kämpade Wings hårt för att få till ett byte. Efter en utvisning för Wings höll laget igenom boxplay. Gustav Kapborg utökade sedan ledningen till 1-5, men Kalix kontrade in två snabba mål, vilket gjorde ställningen 3-5. Trots flera bra chanser från Wings under perioden lyckades de inte utöka ledningen ytterligare.

I den tredje perioden hade Wings flera bra chanser, och efter en utvisning för Kalix ökade Oscar Sarhus på till 3-6. Trots ytterligare en utvisning för Kalix lyckades Wings hålla tätt och säkra tre poäng i tabellen. En imponerande prestation av Wings som repade mod och studsa tillbaka efter tidigare matcher. Slutresultatet blev 3-6 till Wings.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host