moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Wings vände underläge till seger

Wings vann på onsdagskvällen borta mot Hanviken med 6-4 efter att ha vänt underläge 3-0.

centrum_artikel_host

Wings fick en mardrömsstart med både 1-0 och 3-0 i baken efter knappt halva första perioden. Tack och lov kunde Dennis Von Walden reducera efter 13.55 vilket ingav hopp inför andra perioden. Väl där satte Mikael Hedlund 3-2 för Wings och Von Walden kvitterade 8.07 in i perioden. Joel Linnander gav Wings ledningen innan Von Walden fullbordade sitt hattrick innan perioden var till ända. I tredje var det Hanvikens tur att reducera vilket kom efter 16.10. Hemmalaget tryckte på för kvittering men kom inte närmare, Wings kunde istället avgöra i tom kasse med 26 sekunder kvar att spela.

Målen
Von Walden 3, Linnander, Hedlund, Szurowski

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
connys
nrh
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider