centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Wings ute ur Play off

Wings föll med 7-4 mot Boden på fredagskvällen och är därmed ute ur Play off. - Trots allt faller vi med flaggan i topp. Vi möter heltidsproffs med helt andra förutsättningar än oss men vi har lärt oss otroligt mycket denna vår, hälsar lagledare Peter Mattsson.

centrum_artikel_host

Det började bra för Wings som redan efter 4-26 fick in ledningsmålet bakom Bodens målvakt i Power play inför 1243 åskådare i Björknäshallen, men sen var det slut på det roliga, Boden gjorde tre obesvarade mål i en stark forcering och inför andra var det 3-1. Wings ryckte upp sig en aning i andra och reducerade, men varpå Boden kunde göra 4-2 efter 6.28. I tredje satte Boden in dolkstötslegenden och ryckte till 6-2. Wings gick all in och fick in två mål till 6-4 med 4.30 kvar att spela. När Wings plockade ut sin målvakt kom 7-4 och spiken i kistan. Därmed är man alltså ute med 2-0 i matcher.

Målen
Blomqvist 2, Lengmo, Kapborg

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider