kyrka_advent _pan
Foto: Wings

Wings truppbygge går vidare

Wings har börjat göra klart sin trupp inför hösten och den senaste veckan har man skrivit kontrakt med ett antal spelare.

centrum_artikel_host

Joel Linannder skriver på 2-årskontrakt med Wings, målvakten Filip Andersson som spelat tre säsonger i Wings men varit på lån förlänger, Sebastian Linder och Marcus Karlsson likaså. De två juniorerna Edvin Stegfeldt och Anton Stenborg från Wings J-20 får nya kontrakt i A-laget. Edvin har spelat i Wings sen barnsben och gjort sex mather med A-laget förra säsongen. Anton har börjat i AIK men spelat i Sollentuna. Han kom till Wings inför den gångna säsongen och gjorde en match. De båda är födda 02.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
vintermarknad_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

julmarknad_2022
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
connys
vintermarknad_outsider
pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
swedol_outsider