centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Wings tog tredje raka

I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

centrum_artikel_host

Första perioden inleddes med högt tempo och flera målchanser åt båda håll. Trots en lovande start för Wings, lyckades Strömsbro ta ledningen med 0-1 efter en dubbelchans vid 4:46. Trots detta höll Wings tempot uppe och pressade på för en kvittering. Vid 11:16 ådrog sig Strömsbro en utvisning, men trots ett bra powerplay lyckades inte Wings få in någon kvittering. Perioden avslutades med hård press från Strömsbro, men skotten stod ändå jämnt med 7-6 till Strömsbros fördel.

Andra perioden började starkt för Wings när Emil Hedström snabbt kvitterade till 1-1 efter 41 sekunder, assisterad av Carl Aronsson och Oscar Sarhus. Trots flera möjligheter att ta ledningen, bland annat vid en utvisning för Strömsbro vid 7:52, förblev ställningen 1-1. Wings fortsatte att trycka på och hade flera chanser att ta ledningen, men lyckades inte omvandla dem till mål. Trots flera utvisningar åt båda hållen, inklusive en straffbar situation för Wings mot slutet av perioden, stod det kvar 1-1 inför den tredje perioden, med skotten 19-14 till Wings fördel.

Den tredje perioden fortsatte i samma intensiva anda, med båda lagen skapande chanser men utan att lyckas göra mål. Trots en utvisning för Wings vid 13:51 lyckades de hålla emot med en stark försvarsinsats och en stabil målvaktsspel av Oscar Fröberg. Matchen gick till förlängning med ställningen 1-1, där Wings tog kontroll över spelet och hade flera farliga chanser. Trots en utvisning för Strömsbro i förlängningen, lyckades inte Wings omvandla sitt powerplay till ett avgörande mål.

Matchen avgjordes till sist i straffläggning, där Wings vann med 2-1 efter att Didrik Lif satt den avgörande straffen. Med detta säkrade Wings bonuspoängen i matchen efter en hård och jämn kamp mot Strömsbro.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider