Foto: Wings

Wings tog straffseger i Segeltorp

Wings vann med 2-1 mot Segeltorp efter straffar där Szurowski satte två straffar. Wings hade stor dominans och sköt hela 45 skott på mål men gjorde bara ett enda på 65 minuter.

centrum_artikel_host

I en spännande match i Hockeyettan Östra möttes Segeltorp och Wings. Matchen började med en böljande fram och tillbaka, där lagen kämpade för kontroll över spelet. Redan efter 41 sekunder drog Wings på sig en utvisning när Joel Linnander satt utvisad. Trots detta lyckades Wings lösa sitt box play effektivt och avvärja Segeltorps försök att göra mål. Efter utvisningen fortsatte spelet att svänga fram och tillbaka, och Wings hade några längre anfall. Med 7 minuter och 59 sekunder kvar av första perioden, gjorde Wings ett slarvfel när de skulle ta ut pucken ur sin egen zon, och Segeltorp tvekade inte att utnyttja detta till sin fördel och satte 1-0. Trots en sen utvisning för Segeltorp hade Wings svårt att skapa farliga målchanser, och skotten var 16-7 till Wings vid periodens slut.

Andra perioden följde i stora drag samma mönster som den första, med böljande spel fram och tillbaka. Wings såg dock något piggare ut och skapade fler chanser. Efter 11 minuter och 55 sekunder drog Segeltorp på sig en utvisning, men Wings kunde inte utnyttja detta till att göra mål. Efter 15 minuter och 36 sekunder lyckades Wings äntligen kvittera, när Dennis Von Walden snyggt framspelad av Emil Gabrielson satte 1-1. Efter målet ökade Wings tempot och skapade flera farliga målchanser. Skotten i perioden var 15-5 till Wings.

Tredje perioden började precis som de två tidigare, med ett böljande spel fram och tillbaka. Wings drog på sig en utvisning genom Dennis Von Walden i den offensiva zonen med 16 minuter och 58 sekunder kvar, men även den här gången kunde de rensa bort faran. Segeltorp pressade Wings hårt under den sista minuten, men Wings höll emot. Skotten i den tredje perioden var 9-4 till Wings.

Eftersom matchen var oavgjord gick den till förlängning. Två minuter in i förlängningen drog Segeltorp på sig en utvisning när Gustav Eurenius bröt igenom till ett friläge. Trots flera chanser i förlängningen kunde Wings inte göra mål, och förlängningen avslutades 0-0. Skotten i förlängningen var 3-1 till Wings.

I straffläggningen visade Mateusz Szurowski sin skicklighet genom att sätta två straffar och därmed säkra extrapoängen för Wings. Resultatet av matchen blev således en seger för Wings efter straffläggning med 2-1.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

connys_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

ica_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

slottsby_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
joes_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
slottsby_outsider