centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings

Wings tog straffseger i Segeltorp

Wings vann med 2-1 mot Segeltorp efter straffar där Szurowski satte två straffar. Wings hade stor dominans och sköt hela 45 skott på mål men gjorde bara ett enda på 65 minuter.

centrum_artikel_host

I en spännande match i Hockeyettan Östra möttes Segeltorp och Wings. Matchen började med en böljande fram och tillbaka, där lagen kämpade för kontroll över spelet. Redan efter 41 sekunder drog Wings på sig en utvisning när Joel Linnander satt utvisad. Trots detta lyckades Wings lösa sitt box play effektivt och avvärja Segeltorps försök att göra mål. Efter utvisningen fortsatte spelet att svänga fram och tillbaka, och Wings hade några längre anfall. Med 7 minuter och 59 sekunder kvar av första perioden, gjorde Wings ett slarvfel när de skulle ta ut pucken ur sin egen zon, och Segeltorp tvekade inte att utnyttja detta till sin fördel och satte 1-0. Trots en sen utvisning för Segeltorp hade Wings svårt att skapa farliga målchanser, och skotten var 16-7 till Wings vid periodens slut.

Andra perioden följde i stora drag samma mönster som den första, med böljande spel fram och tillbaka. Wings såg dock något piggare ut och skapade fler chanser. Efter 11 minuter och 55 sekunder drog Segeltorp på sig en utvisning, men Wings kunde inte utnyttja detta till att göra mål. Efter 15 minuter och 36 sekunder lyckades Wings äntligen kvittera, när Dennis Von Walden snyggt framspelad av Emil Gabrielson satte 1-1. Efter målet ökade Wings tempot och skapade flera farliga målchanser. Skotten i perioden var 15-5 till Wings.

Tredje perioden började precis som de två tidigare, med ett böljande spel fram och tillbaka. Wings drog på sig en utvisning genom Dennis Von Walden i den offensiva zonen med 16 minuter och 58 sekunder kvar, men även den här gången kunde de rensa bort faran. Segeltorp pressade Wings hårt under den sista minuten, men Wings höll emot. Skotten i den tredje perioden var 9-4 till Wings.

Eftersom matchen var oavgjord gick den till förlängning. Två minuter in i förlängningen drog Segeltorp på sig en utvisning när Gustav Eurenius bröt igenom till ett friläge. Trots flera chanser i förlängningen kunde Wings inte göra mål, och förlängningen avslutades 0-0. Skotten i förlängningen var 3-1 till Wings.

I straffläggningen visade Mateusz Szurowski sin skicklighet genom att sätta två straffar och därmed säkra extrapoängen för Wings. Resultatet av matchen blev således en seger för Wings efter straffläggning med 2-1.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna