moderat_pan_nov

Wings tippas som mittenlag

Wings tippas som mittenlag i Hockeyettan östra av spelbolaget Coolbet.

centrum_artikel_host

Spelbolaget Coolbet har lagt ut oddsen för Hockeyettan Östra där Wings spelar. Wings har sjunde lägsta oddset med hela 51 gånger pengarna. Väsby ger ”bara” 2,1 gånger pengarna och Huddinge 2,15. De båda ses som klara favoriter till att vinna serien. Visby/Roma är klar trea och Hanviken samt Strömsbro fyra-femma, Nyköping sexa och Wings klar sjua. Därefter är det långt ner till Enköping och ännu längre ner till Vallentuna och Segeltorp som tippas hamna i botten.

agy_oppethus
vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

dackskifte_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

connys_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider