moderat_pan_nov
Foto: Insändarbild/Wings

Wings tillbaka i vinnarspåret

Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_artikel_host

Det kunde lika gärna ha varit omvänt i målkolumnen mellan Wings och Vännäs. Utan en storspelande Viktor Andersson i målet hade Wings sannolikt noterat ytterligare ett nederlag denna vecka. Matchen var oavgjord efter två perioder och 6.21 in i tredje satte Mateusz Szurowski 2-1 för Wings. Fem minuter senare var det 3-1 för Wings och 4-1 kom i tom kasse med tre sekunder kvar. Vännäs låg på hela perioden för en kvittering men Andersson spikade igen med 15 räddningar i slutperioden. Wings leder serien två poäng före Vallentuna och närmast väntar Borlänge på onsdag i Dalarna.

Målen
Didrik Lif, Mateusz Szurowski, Douglas Dahling Barger och Gustav Eurenius

pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

connys_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
nrh