centrum_panorama_hostshopping

Wings nollade av Falu IF

Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

centrum_artikel_host

Falu IF visade styrka på hemmaplan när de besegrade Wings Arlanda med en imponerande 5-0 seger i Vårettan norra herr. Matchen utvecklades till en dominant uppvisning från hemmalaget som höll nollan och styrde spelet genom stora delar av matchen.

Redan från början tog Falu IF kontrollen över matchen och tog ledningen med 2-0 genom tidiga mål av Hunter Godmere och Charlie Forslund. Deras starka inledning satte tonen för resten av matchen.

Andra perioden blev mållös trots försök från båda lagen att få in pucken i nätet. Trots det lyckades Falu IF bibehålla sitt övertag.

I den tredje och sista perioden fortsatte Falu IF sin dominans och utökade sin ledning till 5-0. Målen i den sista perioden gjordes av Gustav Haglund, Hunter Godmere och Filip Hedberg. Laget visade en imponerande målskyttarform som Wings Arlanda hade svårt att bemöta.

Det är värt att notera att Wings Arlanda senast besegrade Falu IF 2012 med 5-4 i Lugnets Ishall. Denna gång var dock tabelläget ett annat och Falu IF kunde på ett övertygande sätt dominera matchen på hemmaplan.

Nästa utmaning för Wings är en bortamatch mot Vännäs som spelas lördagen den 13 januari klockan 16:00. Efter nederlaget kommer Wings sannolikt att vilja studsa tillbaka och försöka ta med sig en positivare resultat mot kommande motståndare.

olympiska spelen i Paris

Elva olympier från Sigtuna kommun

Sport Idag invigs OS och Sigtuna kommun har faktiskt producerat hela elva olympier, den senaste var handbollsmålvakten Madeleine Gustafsson.

fritidsbanken_helsida

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

connys_helsida

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.