sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Wings nollade av Falu IF

Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

centrum_artikel_host

Falu IF visade styrka på hemmaplan när de besegrade Wings Arlanda med en imponerande 5-0 seger i Vårettan norra herr. Matchen utvecklades till en dominant uppvisning från hemmalaget som höll nollan och styrde spelet genom stora delar av matchen.

Redan från början tog Falu IF kontrollen över matchen och tog ledningen med 2-0 genom tidiga mål av Hunter Godmere och Charlie Forslund. Deras starka inledning satte tonen för resten av matchen.

Andra perioden blev mållös trots försök från båda lagen att få in pucken i nätet. Trots det lyckades Falu IF bibehålla sitt övertag.

I den tredje och sista perioden fortsatte Falu IF sin dominans och utökade sin ledning till 5-0. Målen i den sista perioden gjordes av Gustav Haglund, Hunter Godmere och Filip Hedberg. Laget visade en imponerande målskyttarform som Wings Arlanda hade svårt att bemöta.

Det är värt att notera att Wings Arlanda senast besegrade Falu IF 2012 med 5-4 i Lugnets Ishall. Denna gång var dock tabelläget ett annat och Falu IF kunde på ett övertygande sätt dominera matchen på hemmaplan.

Nästa utmaning för Wings är en bortamatch mot Vännäs som spelas lördagen den 13 januari klockan 16:00. Efter nederlaget kommer Wings sannolikt att vilja studsa tillbaka och försöka ta med sig en positivare resultat mot kommande motståndare.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

foraldranatverk_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

spedition_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
connys
nrh_sigtuna
spedition_outsider
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider