moderat_pan_nov
Foto: Wings

Wings missar Allettan

Trots derbyseger står det klart att Wings missar Allettan sedan Strömsbro besegrat Vallentuna.

centrum_artikel_host

Wings tappade kommandot om Allettan platsen för två matcher sedan när man föll mot Nyköping och därefter Strömsbro. Det skulle mycket till för att man skulle ta en plats ändå. Seger mot Väsby var det viktiga – så blev också fallet. 5-3 slutade matchen i Pinbackshallen efter avgörande i tom kasse.

Men tre mil bort i Vallentuna kunde Vallentuna inte hålla undan ett frenetiskt kämpande Strömsbro som med bara 90 sekunder kvar skickade in segermålet och tre poäng in på kontot. Därmed missar Wings platsen med en poäng. Wings får nu köra vidare i fortsättningsserien och nå play off den vägen.

Målen
Von Walden 2, Eurenius, Andersson

Publik: 276, Pinbackshallen

connys_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

humbacken_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider
humbacken_outsider