sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Wings lyckades inte vinna mot Clemensnäs

I en intensiv match mellan Clemensnäs och Wings i Hockeyettan var det Clemensnäs som tog hem segern med 3-2.

centrum_artikel_host

Redan från start inleddes matchen i ett högt tempo med böljande spel fram och tillbaka. Wings hamnade i problem i den egna zonen, och Clemensnäs utnyttjade detta för att göra 1-0 efter 4.40 spelade minuter. Slarviga passningar från Wings sida gjorde det svårt att få till ett bra spel under första perioden, och trots en utvisning för Clemensnäs lyckades inte Wings utnyttja sitt powerplay till några chanser. Skotten i första perioden var 10-7 till Clemensnäs.

Andra perioden inleddes något bättre för Wings, och efter 5.40 spelade minuter kvitterade Rasmus Hedin till 1-1 på assist av Didrik Lif och Tim Dackell. Trots en utvisning för Wings höll laget ett bra boxplay, men Clemensnäs utnyttjade en situation direkt efter en icing och gjorde 2-1 efter 13.25. Clemensnäs utökade ledningen till 3-1 efter en tilltrasslad situation i Wings zon efter 15.12. Didrik Lif reducerade till 3-2 för Wings med endast 57 sekunder kvar av perioden, assisterad av Tim Dackell. Skotten i andra perioden var 14-11 till Clemensnäs.

I den tredje perioden började det hända redan efter 24 sekunder när Damian Szurowski fick en 2-minuters utvisning för puck out. Clemensnäs spelade powerplay i 50 sekunder innan även de drog på sig en utvisning. Trots en tveksam kvalitetsutvisning för Gustav Eurenius lyckades Wings hålla tätt i sitt boxplay och var nära att kvittera. Efter ytterligare utvisningar för Clemensnäs och Wings, där Wings hade svårt att utnyttja sina powerplays, slutade matchen 3-2 till Clemensnäs. Totalt var skotten 31-29 i Clemensnäs favör.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
funkisfest_outsider