sap_feb_pan

Wings inför nya utmaningar i Hockeyettan Vår

Hockeyettan Vår är klar och Wings får en del långväga resor för att antingen kvala sig kvar eller försöka nå play off till Allsvenskan.

centrum_artikel_host

Wings Hockey står inför en händelserik strid i den kommande omgången av Hockeyettan Vår där de ställs mot flera välrenommerade lag. Med motstånd från Borlänge, Clemenäs, Enköping, Falun, Kalix, Strömsbro, Surahammar, Vännäs och Örnsköldsvik, väntar en resa som sträcker sig över flera orter och erbjuder en blandning av långa resor och lokala derbyn.

Den kommande serien bjuder inte bara på geografiska utmaningar utan även möjligheter till spännande och infekterade derby. Ett av de mest efterlängtade mötena blir derbyt mot Enköping, en match som väntas väcka stort intresse bland supportrar och hockeyälskare.

För Wings innebär den kommande perioden en resa som kan bli avgörande för deras framgång i Hockeyettan. Med möjligheten att antingen säkra en playoff-plats eller kämpa sig kvar i ligan, inleder de det intensiva matchspelet i mellandagarna. Det prestigefyllda derbyt mot Enköping kommer att spelas på hemmaplan i Pinbackshallen och förväntas bli en rafflande start på den kommande serien.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

sportlov
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

spedition_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider