centrum_panorama_hostshopping

Wings inför nya utmaningar i Hockeyettan Vår

Hockeyettan Vår är klar och Wings får en del långväga resor för att antingen kvala sig kvar eller försöka nå play off till Allsvenskan.

centrum_artikel_host

Wings Hockey står inför en händelserik strid i den kommande omgången av Hockeyettan Vår där de ställs mot flera välrenommerade lag. Med motstånd från Borlänge, Clemenäs, Enköping, Falun, Kalix, Strömsbro, Surahammar, Vännäs och Örnsköldsvik, väntar en resa som sträcker sig över flera orter och erbjuder en blandning av långa resor och lokala derbyn.

Den kommande serien bjuder inte bara på geografiska utmaningar utan även möjligheter till spännande och infekterade derby. Ett av de mest efterlängtade mötena blir derbyt mot Enköping, en match som väntas väcka stort intresse bland supportrar och hockeyälskare.

För Wings innebär den kommande perioden en resa som kan bli avgörande för deras framgång i Hockeyettan. Med möjligheten att antingen säkra en playoff-plats eller kämpa sig kvar i ligan, inleder de det intensiva matchspelet i mellandagarna. Det prestigefyllda derbyt mot Enköping kommer att spelas på hemmaplan i Pinbackshallen och förväntas bli en rafflande start på den kommande serien.

connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

brobygget_2024
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider