centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Wings förlorar 2-4 mot Hanviken i intensiv match

Hanviken besegrar Wings i Pinbackshallen med 4-2 på söndagseftermiddagen.

centrum_artikel_host

En laddad inledning av Wings möter Hanvikens liknande energi när pucken släpps. Spelet är snabbt och intensivt, men det är Hanviken som först tar chansen när en puck som Wings försöker ta ut på domaren resulterar i ett 2-mot-1-läge för Hanviken som de inte missar. Redan efter 2.21 leder Hanviken med 1-0.

Efter 4.56 får Hanviken en utvisning när Wings trycker på ordentligt. Wings tar snabbt tillvara på powerplayet och kvitterar 12 sekunder in i spelet genom Oscar Sarhus, assisterad av Dennis Von Walden och Emil Hedström. Vid 9 minuter in i matchen räddar Marcus Johansson en farlig situation när Hanviken bryter fri med två spelare. Direkt efter powerbreaket fortsätter Wings pressen och vid 11.38 leder de nu med 2-1 genom Emil Gabrielson, assisterad av Mateusz och Damian Szurowski. Med 1.28 kvar av perioden drar Marcus Karlsson på sig en 2-minuters utvisning, men Wings lyckas hålla ut resten av perioden. Skotten står då 7-9 till Hanvikens fördel.

Andra perioden inleds starkt för Wings som klarar av utvisningen. Båda lagen bjuder på högt tempo och chanser åt båda håll. Efter 13.18 drar Ville Hornborg på sig en 2-minuters utvisning, men Wings klarar av boxplayet bra. Tyvärr kvitterar Hanviken bara 16 sekunder efter att Wings blivit fulltaliga. Trots att Hanviken ökar tempot så står Wings stadigt. Skotten i andra perioden är 11-20.

I den tredje perioden släpper Wings iväg pucken för svagt från deras zon och Hanviken tar tillfället i akt och gör mål, leder nu med 3-2 efter 6.52. Snart efteråt drar Oscar Pentler på sig en utvisning som leder till ett mål för Hanviken, 2-4, bara 28 sekunder senare. Med 9.31 kvar får Oscar Pentler ytterligare en utvisning. Trots en utvisning för Hanviken med 6.11 kvar lyckas inte Wings skapa några farliga målchanser. Med 1.41 kvar drar båda lagen på sig utvisningar och Wings förlorar mot ett starkare Hanviken den här kvällen. Skotten i tredje perioden landar på 7-16 och totalt står det 25-45 till Hanvikens fördel.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider