eu_valet_panorama
Foto: Wings

Wings föll trots storspel i målet

I en spännande och välspelad match mellan Wings och Nyköping i Hockeyettan Östra, slutade det med en seger för Nyköping med 4-2. Här är en sammanfattning av matchens händelser:

centrum_artikel_host

Första perioden:
Matchen inleddes med ett imponerande förspel från Oscar Pentler, som resulterade i ett tidigt mål för Wings. Rasmus Larsson var mannen som satte pucken i nätet och gav Wings ledningen med 1-0. Dock drabbades Wings av en utvisning efter 7 minuter och 25 sekunder, som precis klarades av. Tyvärr drog laget på sig ett lagstraff under den utvisningen, vilket inte var en önskvärd situation. Tack och lov presterade Wings ett starkt Box Play och lyckades avvärja Nyköpings anfall med många skottblockeringar. Under den första perioden övertog Nyköping mer och mer kontroll över matchen och pressade Wings hårt i deras egen zon. Trots detta höll Wings undan, mycket tack vare målvakten Marcus Johansson som spelade en stor roll i att hålla Nyköping borta från målet.

Andra perioden:
Den andra perioden inleddes med böljande spel, där lagen turades om att skapa målchanser. Wings åkte dock på en ny utvisning efter 4.29. Men återigen visade Wings upp ett imponerande Box Play och kunde döda utvisningen. Efter 8 minuter och 25 sekunder var det Nyköpings tur att utnyttja ett slarv i Wings försvar, och Pontus Karlsson lyckades sätta pucken i mål och kvittera till 1-1. Wings svarade dock snabbt med ett vackert mål när Emil Hedström sköt ett chansskott som Rasmus Larsson snyggt styrde in i mål, och Wings återtog ledningen med 2-1 efter 12.34. Men med bara 1.12 kvar av andra perioden kvitterade Nyköping återigen.

Tredje perioden:
Tyvärr dröjde det inte mer än 15 sekunder in i den tredje perioden innan Nyköping tog ledningen med 3-2. Efter 4.48 var det återigen Pontus Karlsson som hittade nätet och utökade Nyköpings ledning till 4-2, vilket också blev slutresultatet. Trots förlusten kunde Wings fortfarande räkna med en stark insats från målvakten Marcus Johansson, som räddade imponerande 47 av 51 skott under matchen.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

mp_helsida_eu

Sigtunakampen är tillbaka

Sport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

bygdensdag_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
eu_valet_outsider
connys