Foto: Wings

Wings föll trots storspel i målet

I en spännande och välspelad match mellan Wings och Nyköping i Hockeyettan Östra, slutade det med en seger för Nyköping med 4-2. Här är en sammanfattning av matchens händelser:

centrum_artikel_host

Första perioden:
Matchen inleddes med ett imponerande förspel från Oscar Pentler, som resulterade i ett tidigt mål för Wings. Rasmus Larsson var mannen som satte pucken i nätet och gav Wings ledningen med 1-0. Dock drabbades Wings av en utvisning efter 7 minuter och 25 sekunder, som precis klarades av. Tyvärr drog laget på sig ett lagstraff under den utvisningen, vilket inte var en önskvärd situation. Tack och lov presterade Wings ett starkt Box Play och lyckades avvärja Nyköpings anfall med många skottblockeringar. Under den första perioden övertog Nyköping mer och mer kontroll över matchen och pressade Wings hårt i deras egen zon. Trots detta höll Wings undan, mycket tack vare målvakten Marcus Johansson som spelade en stor roll i att hålla Nyköping borta från målet.

Andra perioden:
Den andra perioden inleddes med böljande spel, där lagen turades om att skapa målchanser. Wings åkte dock på en ny utvisning efter 4.29. Men återigen visade Wings upp ett imponerande Box Play och kunde döda utvisningen. Efter 8 minuter och 25 sekunder var det Nyköpings tur att utnyttja ett slarv i Wings försvar, och Pontus Karlsson lyckades sätta pucken i mål och kvittera till 1-1. Wings svarade dock snabbt med ett vackert mål när Emil Hedström sköt ett chansskott som Rasmus Larsson snyggt styrde in i mål, och Wings återtog ledningen med 2-1 efter 12.34. Men med bara 1.12 kvar av andra perioden kvitterade Nyköping återigen.

Tredje perioden:
Tyvärr dröjde det inte mer än 15 sekunder in i den tredje perioden innan Nyköping tog ledningen med 3-2. Efter 4.48 var det återigen Pontus Karlsson som hittade nätet och utökade Nyköpings ledning till 4-2, vilket också blev slutresultatet. Trots förlusten kunde Wings fortfarande räkna med en stark insats från målvakten Marcus Johansson, som räddade imponerande 47 av 51 skott under matchen.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
ica_helsida
slottsby_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

centrum_host_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

wenngarn_jul_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

joes-helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
ica_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
connys
wnngarn_jul_outsider