Foto: Insändarbild/Wings

Wings föll mot Tyresö/Hanviken

I matchen mellan Tyresö/Hanviken och Wings i Hockeyettan Östra, som slutade 3-0 till Tyresö/Hanviken, såg vi en spännande och intensiv match.

centrum_artikel_host

Första perioden började med böljande spel fram och tillbaka från båda lagen. Efter 5 minuter och 15 sekunder drabbades Wings av en utvisning, men de klarade av den bra med en stark prestation i boxplay. Efter utvisningen tvingades Wings att jobba hårt för att få ut pucken ur sin egen zon. Vid 14 minuter och 7 sekunder in i perioden lyckades Tyresö/Hanviken ta ledningen med 1-0. Bara 14 sekunder senare utökade de sin ledning till 2-0.

I den andra perioden satte Tyresö/Hanviken direkt press på Wings och efter bara 1 minut och 29 sekunder fick Wings en ny utvisning. Tyresö/Hanviken utnyttjade fördelen och ökade sin ledning till 3-0 bara 14 sekunder senare. Efter det började Wings spela bättre och bättre och lyckades skapa några längre anfall. Men efter drygt 11 minuters spel i perioden hamnade Wings i en svår situation när Tyresö/Hanviken pressade dem i närmare två minuter, och Wings hade långt till ett byte. Trots detta stod det fortfarande 3-0 när perioden avslutades.

I den tredje perioden visade Wings bättre kämpaglöd och försökte verkligen komma tillbaka i matchen. Med bara 2 minuter och 40 sekunder kvar i matchen tog Wings ut målvakten Oscar Leijon för att försöka spela med en man mer och få in ett mål. Med 35 sekunder kvar fick Wings äntligen en utvisning till sin fördel, den första på sex perioder. Wings kämpade intensivt de sista 2 minuterna och 40 sekunderna, men lyckades inte få in pucken i mål. Tyresö/Hanviken vann matchen välförtjänt inför 160 åskådare. Wings hade endast 15 skott på mål under hela matchen och får nu ta nya tag för att komma tillbaka i kommande matcher.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

connys_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

wenngarn_jul_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

ica_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

slottsby_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
joes_outsider
connys
storemore_out
pantamera_out
swedol_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna