kyrka_advent _pan
Foto: Insändarbild/Wings

Wings föll mot tabellettan

Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

centrum_artikel_host

Så blev det också, man satte 1-0 efter 6.30 och 2-0 efter 15.23. Wings reducerade i andra varpå Hudiksvall fick in 3-1 13.56 in i perioden. Christian Blomqvist satte lite nerv i tillställningen med att reducera i slutet av andra men 7.48 in i tredje kom 4-2 för gästerna. Wings slutar sjua och får spela i fortsättningsserien som i år är annorlunda i och med att Hockeyettan bantats. Det blir bortamatcher uppe i Kiruna, Vännäs, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Med till vårserien följer Viby, Väsby, Vallentuna, Enköping och Segeltops.

Målen
Harrysson-Karlsson, Blomqvist

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

agy_oppethus
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

dackskifte_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
nrh
dackskifteoutsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_outsider_host
marknaden_outsider