centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Wings föll mot tabellettan

Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

centrum_artikel_host

Så blev det också, man satte 1-0 efter 6.30 och 2-0 efter 15.23. Wings reducerade i andra varpå Hudiksvall fick in 3-1 13.56 in i perioden. Christian Blomqvist satte lite nerv i tillställningen med att reducera i slutet av andra men 7.48 in i tredje kom 4-2 för gästerna. Wings slutar sjua och får spela i fortsättningsserien som i år är annorlunda i och med att Hockeyettan bantats. Det blir bortamatcher uppe i Kiruna, Vännäs, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Med till vårserien följer Viby, Väsby, Vallentuna, Enköping och Segeltops.

Målen
Harrysson-Karlsson, Blomqvist

pantamera_avc_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

moderat_pan_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

ica_helsida
yrkesutbildning
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host