sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll i toppmöte

Vallentuna vann derbyt mot Wings i Pinbackshallen och kopplar nu grepp om tabellsegern.

centrum_artikel_host

Wings som länge gick som tåget i Vårettan har stött på patrull. På lördagen noterade man en ny förlust när Vallentuna tog med sig samtliga tre poäng från Pinbackshallen.
– Det var uppförsbacke från första nedsläpp ikväll. Vallentuna gör 1-0 i första bytet. Sen får vi jaga resten av matchen, sex och en halv minut i tredje kvitterar vi till 4-4 men Vallentuna gör segermålet med 51 sekunder kvar. Mycket tung och sur förlust, summerar lagledare Peter Mattsson.

Fyra matcher återstår för Wings. Vårettan är ett getingbo där det skiljer fyra poäng mellan ettan Vallentuna och sexan Enköping. I stort sett har sju lag chans att knipa förstaplatsen när nu Teg också har matcher tillgodo, bara Örnsköldsvik och Vännäs är avsågade. För Wings väntar närmast Teg hemma på lördag. Två av Wings fyra matcher är just mot Vännäs och Örnsköldsvik.

Målen
Didrik Lif 2, Gustav Eurenius, Ville Hornborg

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

spedition_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
connys
nrh_sigtuna
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host