centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll i toppmöte

Vallentuna vann derbyt mot Wings i Pinbackshallen och kopplar nu grepp om tabellsegern.

centrum_artikel_host

Wings som länge gick som tåget i Vårettan har stött på patrull. På lördagen noterade man en ny förlust när Vallentuna tog med sig samtliga tre poäng från Pinbackshallen.
– Det var uppförsbacke från första nedsläpp ikväll. Vallentuna gör 1-0 i första bytet. Sen får vi jaga resten av matchen, sex och en halv minut i tredje kvitterar vi till 4-4 men Vallentuna gör segermålet med 51 sekunder kvar. Mycket tung och sur förlust, summerar lagledare Peter Mattsson.

Fyra matcher återstår för Wings. Vårettan är ett getingbo där det skiljer fyra poäng mellan ettan Vallentuna och sexan Enköping. I stort sett har sju lag chans att knipa förstaplatsen när nu Teg också har matcher tillgodo, bara Örnsköldsvik och Vännäs är avsågade. För Wings väntar närmast Teg hemma på lördag. Två av Wings fyra matcher är just mot Vännäs och Örnsköldsvik.

Målen
Didrik Lif 2, Gustav Eurenius, Ville Hornborg

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

ica_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

defacto_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

joes-helsida
damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

pantamera_avc_helsida
dack_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Wiggan taggat trots att skyttekungen lämnat

Fotboll Wigör tar nya tag i årets Division 7, men man får göra det utan sin notoriske målskytt Oskar Brask som lämnat för studier i Umeå: - Vi är riktigt spända inför kommande säsong. Det var en besvikelse att vi inte lyckades nå hela vägen förra året, men vi har knutit näven i fickan och har satt upp som mål att vinna serien i år, säger tränare Viktor Brask.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys