centrum_panorama_hostshopping
Wings kämpade tappert mot Enköping men fick inte resultatet med sigFoto: Insändarbild/Wings

Wings föll i målrik tillställning

Enköping tog samtliga poäng i Hockeyettan när Vårserien inleddes i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

I en spännande match på hemmaplan förlorade Wings mot Enköping med 7-4. Spelet var jämnt inledningsvis, med båda lagen som effektivt höll varandra på avstånd. Efter 7 minuter och 27 sekunder drabbades Wings av en utvisning för Tim Dackell, men med imponerande räddningar från målvakten Marcus Johansson och en stark defensiv hanterade Wings den numerära nackdelen.

Tim Dackell hade en nära träff i Enköpings ribba medan Tim Friberg för Enköping drog på sig en utvisning. Trots möjlighet till powerplay lyckades inte Wings utnyttja situationen, och istället fick Friberg ett friläge vid utvisningens slut, vilket stoppades av Wings målvakt. Även när Enköping drog på sig ytterligare en utvisning närmade sig inget mål för Wings.

I den andra perioden lyckades Enköping ta ledningen med två mål efter att Wings tappat markeringen i försvaret. Trots en reducering av Adrian Zetterberg stod det 3-1 till Enköping vid periodens slut.

Trots Enköpings tidiga mål i tredje perioden kämpade Wings och lyckades göra två mål. Adrian Zetterberg noterade sitt andra mål för kvällen, men Enköping kunde säkra segern med flera mål, inklusive ett i tom kasse när Wings tog ut målvakten för att spela sex mot fem.

Trots en sen uppryckning från Wings sida, med mål av Mateusz Szurowski och Tim Friberg, stod sig Enköpings ledning och matchen slutade 7-4 till Enköping. Skotten landade på 34-32 till Wings, men det var Enköping som kunde säkra segern.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
klara_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider