sap_feb_pan
Wings kämpade tappert mot Enköping men fick inte resultatet med sigFoto: Insändarbild/Wings

Wings föll i målrik tillställning

Enköping tog samtliga poäng i Hockeyettan när Vårserien inleddes i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

I en spännande match på hemmaplan förlorade Wings mot Enköping med 7-4. Spelet var jämnt inledningsvis, med båda lagen som effektivt höll varandra på avstånd. Efter 7 minuter och 27 sekunder drabbades Wings av en utvisning för Tim Dackell, men med imponerande räddningar från målvakten Marcus Johansson och en stark defensiv hanterade Wings den numerära nackdelen.

Tim Dackell hade en nära träff i Enköpings ribba medan Tim Friberg för Enköping drog på sig en utvisning. Trots möjlighet till powerplay lyckades inte Wings utnyttja situationen, och istället fick Friberg ett friläge vid utvisningens slut, vilket stoppades av Wings målvakt. Även när Enköping drog på sig ytterligare en utvisning närmade sig inget mål för Wings.

I den andra perioden lyckades Enköping ta ledningen med två mål efter att Wings tappat markeringen i försvaret. Trots en reducering av Adrian Zetterberg stod det 3-1 till Enköping vid periodens slut.

Trots Enköpings tidiga mål i tredje perioden kämpade Wings och lyckades göra två mål. Adrian Zetterberg noterade sitt andra mål för kvällen, men Enköping kunde säkra segern med flera mål, inklusive ett i tom kasse när Wings tog ut målvakten för att spela sex mot fem.

Trots en sen uppryckning från Wings sida, med mål av Mateusz Szurowski och Tim Friberg, stod sig Enköpings ledning och matchen slutade 7-4 till Enköping. Skotten landade på 34-32 till Wings, men det var Enköping som kunde säkra segern.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
sportlov
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

fritidsbanken_sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
spedition_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider