moderat_pan_nov
Foto: Insändarbild/Wings

Wings föll i derbyt

900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

centrum_artikel_host

Efter en jämn förstaperiod där Väsby gjorde 1-0 efter 6.25 så klappade Wings ihop totalt i andra. 2-0 kom 7.56 in i perioden och Wings tvingades till målvaktsbyte efter halva matchen vid ställningen 3-0. Det hjälpte knappast utan 4-0 kom innan perioden var till ända. Det hjälpte inte att Wings reducerade tidigt i tredje, sista perioden blev en transportsträcka. Wings är alltjämt trea i tabellen men tappar mark till Visby/Roma och Väsby. Wings mål gjordes av Pontus Karlsson.

dackskifte_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host