moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll i derbyt

Wings förlorade onsdagskvällens derby mot Vallentuna med 2-1.

centrum_artikel_host

För första gången denna säsong kammade Wings noll i Hockeyettan. Vallentuna vann derbyt med 2-1. Matchen var mållös till i mitten av andra när Vallentuna tog ledningen, 1-0 stod sig till 13.35 av tredje när Vallentuna fick in 2-0. Wings reducerade minuten därpå men kom inte närmare. Målskytt blev Gustav Kapborg.
– Wings spelar krampaktigt utan fart och när man dessutom undviker att skjuta så blir det också få mål. Vi kan så mycket bättre än vad som visades upp ikväll, uppger lagledare Peter Mattsson.

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

agy_oppethus
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh
connys
vintermarknad_outsider