moderat_pan_nov
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll hemma mot Nyköping

Wings föll hemma mot Nyköping och riskerar nu att inte nå Allettan då man har två tuffa matcher kvar att spela.

centrum_artikel_host

Nyköping vann i Pinbackshallen med 3-1 efter att ha vänt underläge. Wings tog ledningen 16.54 in i matchen, en ledning som stod sig till slutet av andra. När Wings fick chans att öka på till 2-0 var det istället Nyköping som kvitterade. I mitten av tredje kom 2-1 för gästerna och 3-1 i tom kasse med 45 sekunder kvar att spela.
– Matchen står och väger i tredje men Nyköping lyckas ta ledningen efter en misstänkt hög klubba. Tyvärr känns det som vi slutar spela efter det. Nyköping tar över mer och mer och gör 3-1 i öppen bur när vi tar ut Isak för att gå efter kvittering. Tung kväll när även alla andra resultat gick emot oss. Nu repar vi mod inför den mycket svåra bortamatchen mot Strömsbro på Onsdag, uppger Peter Mattsson, lagledare i Wings.

Strömsbro jagar Wings om en plays i Allettan. Förlust innebär att Strömsbro passerar Wings. Wings möter sen Väsby i den sista omgången av serien. Man har allt i egna händer men det är två tuffa matcher som väntar.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
connys