valstadagen_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll hemma mot Nyköping

Wings föll hemma mot Nyköping och riskerar nu att inte nå Allettan då man har två tuffa matcher kvar att spela.

centrum_artikel_host

Nyköping vann i Pinbackshallen med 3-1 efter att ha vänt underläge. Wings tog ledningen 16.54 in i matchen, en ledning som stod sig till slutet av andra. När Wings fick chans att öka på till 2-0 var det istället Nyköping som kvitterade. I mitten av tredje kom 2-1 för gästerna och 3-1 i tom kasse med 45 sekunder kvar att spela.
– Matchen står och väger i tredje men Nyköping lyckas ta ledningen efter en misstänkt hög klubba. Tyvärr känns det som vi slutar spela efter det. Nyköping tar över mer och mer och gör 3-1 i öppen bur när vi tar ut Isak för att gå efter kvittering. Tung kväll när även alla andra resultat gick emot oss. Nu repar vi mod inför den mycket svåra bortamatchen mot Strömsbro på Onsdag, uppger Peter Mattsson, lagledare i Wings.

Strömsbro jagar Wings om en plays i Allettan. Förlust innebär att Strömsbro passerar Wings. Wings möter sen Väsby i den sista omgången av serien. Man har allt i egna händer men det är två tuffa matcher som väntar.

Många graderades inom TSG

Sport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

nrh_sigtuna

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Sport Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

mp_helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

Nära EM för Duvert

Sport Mångkamparen Elliot Duvert är nu nära EM efter att ha klarat kvalgränsen för Junior-EM.

Wenngarns_cafe_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

valstadagen

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

elon_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

connys_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

defacto_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Klubbmästerskap hos SBRF

Sport 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

valstadagen_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
student_outsider
wenngarn_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
pantamera_out
mp_outsider
connys
ica_outsider