centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Wings besegrat av tabelljumbon

Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med hög intensitet och energi från Wings sida, och efter knappt fem minuter gjorde Gustav Kapborg mål och satte laget i ledning med 1-0 på en passning från Tim Dackell. Spelet fortsatte med högt tempo och bra tryck från Wings. Efter en spelavbrott jämnades matchen ut och Vännäs började ta sig in i Wings zon oftare. Trots ett friläge för Vännäs som räddades av Oscar Fröberg lyckades Vännäs kvittera till 1-1 vid 18:12. Skottstatistiken visade 13-10 till Wings.

I den andra perioden startade Wings starkt, men ju längre perioden fortskred desto mer dominerade Vännäs spelet. En utvisning tilldelades Joel Linnander, och precis när Wings blev fulltaliga gjorde Vännäs mål till 1-2. Wings blev passiva efter målet och Vännäs kunde styra spelet. Skottstatistiken slutade på 8-12 till Vännäs.

I den tredje perioden fick Wings en möjlighet i powerplay men lyckades inte omvandla den till mål. Trots flera utvisningar från båda lagen lyckades ingen göra fler mål under perioden. Wings kämpade, men spelet hackade och laget hade svårt att skapa farliga chanser. Vännäs utökade ledningen till 1-3 med bara några minuter kvar av matchen, och Wings kämpade för att komma ikapp. Men när Mateusz Szurowski fick en utvisning med bara sekunder kvar stod det klart att Wings riskerar att hamna i kval för att behålla sin plats i Hockeyettan. Skottstatistiken visade 11-5 till Wings i den tredje perioden, med en total statistik på 32-27 till Wings över hela matchen.

brobygget_2024
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider