sap_feb_pan
Foto: Insändarbild

Wings besegrat av tabelljumbon

Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med hög intensitet och energi från Wings sida, och efter knappt fem minuter gjorde Gustav Kapborg mål och satte laget i ledning med 1-0 på en passning från Tim Dackell. Spelet fortsatte med högt tempo och bra tryck från Wings. Efter en spelavbrott jämnades matchen ut och Vännäs började ta sig in i Wings zon oftare. Trots ett friläge för Vännäs som räddades av Oscar Fröberg lyckades Vännäs kvittera till 1-1 vid 18:12. Skottstatistiken visade 13-10 till Wings.

I den andra perioden startade Wings starkt, men ju längre perioden fortskred desto mer dominerade Vännäs spelet. En utvisning tilldelades Joel Linnander, och precis när Wings blev fulltaliga gjorde Vännäs mål till 1-2. Wings blev passiva efter målet och Vännäs kunde styra spelet. Skottstatistiken slutade på 8-12 till Vännäs.

I den tredje perioden fick Wings en möjlighet i powerplay men lyckades inte omvandla den till mål. Trots flera utvisningar från båda lagen lyckades ingen göra fler mål under perioden. Wings kämpade, men spelet hackade och laget hade svårt att skapa farliga chanser. Vännäs utökade ledningen till 1-3 med bara några minuter kvar av matchen, och Wings kämpade för att komma ikapp. Men när Mateusz Szurowski fick en utvisning med bara sekunder kvar stod det klart att Wings riskerar att hamna i kval för att behålla sin plats i Hockeyettan. Skottstatistiken visade 11-5 till Wings i den tredje perioden, med en total statistik på 32-27 till Wings över hela matchen.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_sportlov
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
connys