sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings besegrar Vännäs

I Hockeyettan möttes Vännäs och Wings där Wings segrade med 4-2.

centrum_artikel_host

Redan efter 57 sekunder fick Vännäs en 2-minuters utvisning för puck out, vilket resulterade i ett effektivt powerplay för Wings. Efter 2 minuter och 31 sekunder satte Gustav Eurenius 0-1, assisterad av Marcus Karlsson och Oscar Sarhus. Trots detta fick Vännäs flera chanser att tränga in i Wings zon under perioden.

Vännäs drabbades av fler utvisningar, och Wings stod emot med en stark boxplay. Mot slutet av första perioden ökade Wings sin ledning när Sebastian Lindström gjorde mål efter ett långt anfall, assisterad av Mateusz Szurowski och Gustav Eurenius. Perioden avslutades med 0-2 till Wings och skotten var 11-7.

Andra perioden började med Vännäs i högt tempo, men Wings höll ett samlat spel. Trots flera utvisningar från båda lagen, behöll Wings sitt försvarsspel. Vännäs lyckades dock reducera till 1-2 under en utvisning. Strax efteråt ökade Wings sin ledning igen när Rasmus Hedin gjorde mål, assisterad av Gustav Eurenius och Marcus Karlsson. Perioden slutade med 1-3 till Wings och skotten var 11-9.

I den tredje perioden fortsatte Wings dominansen, och Rasmus Larsson ökade ledningen till 1-4 efter 5 minuter och 57 sekunder, assisterad av Olle Dahlman och Emil Hedström. Trots Vännäs försök att sätta press på Wings hade de svårt att komma ur egen zon. Matchen präglades av många utvisningar, och Wings missade en straff. Vännäs reducerade till 2-4 med 11 sekunder kvar. Totalt sett slutade matchen med 2-4 till Wings, och skotten var 33-26.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
connys
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
spedition_outsider