sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_artikel_host

Trots en inspirerande start från Wings drog Max Mattsson på sig en utvisning efter 5:18, men laget klarade ut boxplay på ett imponerande sätt. Efter att ha överlevt utvisningen fortsatte Wings att spela starkt. Falun hamnade själva i utvisningsbåset efter 10:13, men Wings kunde inte utnyttja powerplayet fullt ut. Trots fler utvisningar, inklusive en i slutfasen av perioden, lyckades Wings hålla ett imponerande tryck. Perioden avslutades 0-0, och skotten var 16-7 till Wings.

Wings fortsatte trumma på i den andra perioden och utnyttjade sina chanser. Efter två utvisningar från Falun gjorde Oliver Pentler målet efter 4:00, och 18 sekunder senare ökade Sebastian Lindström ledningen till 2-0. Wings höll spelet intensivt och belönades med ytterligare två mål. Edvin Stegfeldt satte in 3-0 efter 16:18, och Didrik Lif utökade till 4-0 bara några sekunder senare. Perioden avslutades med en 4-0 ledning för Wings.

Trots den starka inledningen på tredje perioden, där Wings ökade sin ledning till 5-0, mötte de motstånd från Falun. Efter en olycklig situation i boxplay gjorde Falun sitt första mål och fortsatte sedan att göra tre snabba mål, vilket förändrade dynamiken i matchen. Wings försvarade sig mot ett anfallsvilligt Falun och säkrade segern med ett slutresultat på 5-3.

Wings visade på en imponerande laginsats och vann matchen med 5-3. Trots en viss spänning i den tredje perioden kunde Wings hålla emot och försäkra sig om tre viktiga poäng. En stark andra period blev avgörande för segern, och laget kan nu se fram emot kommande utmaningar med en positiv start.

centrum_host_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna