sap_feb_pan
Foto: Wings

Wings besegrar Borlänge med 4-1 i imponerande match

I en händelserik match mellan Borlänge och Wings stod till slut Wings som segrare med 4-1 efter en kamp som bjöd på intensivt spel och flera dramatiska ögonblick.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en något stel start för Wings under de första fem minuterna där de hade svårigheter att få till sitt spel. Dock började de successivt ta över matchen. I den nionde minuten drabbades Borlänge av en utvisning som öppnade upp för Wings att trycka på framåt. Men det var i den elfte minuten som spelet tog en mer dramatisk vändning när Oscar Pentler utsattes för en ful tackling mot huvudet av en Borlängespelare. Det resulterade i två minuters utvisning för Borlänge och 2+2 minuter för Dennis Von Walden i Wings. Under powerplay hade Borlänge en enorm chans när pucken dansade på mållinjen, men Wings lyckades hålla emot.

Dramat fortsatte när Emil Hedström från Wings fick lämna isen med 2+5+game misconduct i samband med en utvisning för Borlänge. Trots detta lyckades Borlänge få en två minuters utvisning i samma sekvens. Skotten i första perioden slutade 12-11 till Borlänge.

Andra perioden inleddes tyngre för Wings med en man mindre på isen. Två minuter in i perioden lyckades Borlänge göra 1-0. Trots att Wings fick kämpa i boxplay under de kommande två minuterna, höll de emot. I den 5:e minuten fick Tim Dackell en jättechans, och i den 9:e minuten kom äntligen belöningen när Oliver Pentler kvitterade på pass från Mikael Hedlund och Tom Dackell. Sedan fortsatte Wings trycka ned Borlänge och detta resulterade i Rasmus Larssons mål i den 18:e minuten, vilket gav Wings ledningen med 2-1. Skotten i andra perioden slutade 10-12 till Wings.

Tredje perioden inleddes med en utvisning för Marcus Karlsson från Wings. Trots det starka boxplayet från Wings, utnyttjade Borlänge inte utvisningen. I den 11:e minuten ökade Wings sin ledning till 3-1 när Mateusz Szurowski sköt på mål och Oscar Sarhus tryckte in returen, assisterad av Max Mattsson. Sedan, i den 15:e minuten, genomförde Wings ett imponerande anfall där Rasmus Hedin spelade fram Tim Dackell som sedan passade till Oliver Pentler, som tryckte in pucken i öppet mål och ökade Wings ledning till 4-1.

Wings spelare visade enastående moral och stödde varandra på isen på ett imponerande sätt. Imorgon står en match mot Falun på schemat i en returmatch uppe i Dalarna.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider