centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings

Wings besegrar Borlänge med 4-1 i imponerande match

I en händelserik match mellan Borlänge och Wings stod till slut Wings som segrare med 4-1 efter en kamp som bjöd på intensivt spel och flera dramatiska ögonblick.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en något stel start för Wings under de första fem minuterna där de hade svårigheter att få till sitt spel. Dock började de successivt ta över matchen. I den nionde minuten drabbades Borlänge av en utvisning som öppnade upp för Wings att trycka på framåt. Men det var i den elfte minuten som spelet tog en mer dramatisk vändning när Oscar Pentler utsattes för en ful tackling mot huvudet av en Borlängespelare. Det resulterade i två minuters utvisning för Borlänge och 2+2 minuter för Dennis Von Walden i Wings. Under powerplay hade Borlänge en enorm chans när pucken dansade på mållinjen, men Wings lyckades hålla emot.

Dramat fortsatte när Emil Hedström från Wings fick lämna isen med 2+5+game misconduct i samband med en utvisning för Borlänge. Trots detta lyckades Borlänge få en två minuters utvisning i samma sekvens. Skotten i första perioden slutade 12-11 till Borlänge.

Andra perioden inleddes tyngre för Wings med en man mindre på isen. Två minuter in i perioden lyckades Borlänge göra 1-0. Trots att Wings fick kämpa i boxplay under de kommande två minuterna, höll de emot. I den 5:e minuten fick Tim Dackell en jättechans, och i den 9:e minuten kom äntligen belöningen när Oliver Pentler kvitterade på pass från Mikael Hedlund och Tom Dackell. Sedan fortsatte Wings trycka ned Borlänge och detta resulterade i Rasmus Larssons mål i den 18:e minuten, vilket gav Wings ledningen med 2-1. Skotten i andra perioden slutade 10-12 till Wings.

Tredje perioden inleddes med en utvisning för Marcus Karlsson från Wings. Trots det starka boxplayet från Wings, utnyttjade Borlänge inte utvisningen. I den 11:e minuten ökade Wings sin ledning till 3-1 när Mateusz Szurowski sköt på mål och Oscar Sarhus tryckte in returen, assisterad av Max Mattsson. Sedan, i den 15:e minuten, genomförde Wings ett imponerande anfall där Rasmus Hedin spelade fram Tim Dackell som sedan passade till Oliver Pentler, som tryckte in pucken i öppet mål och ökade Wings ledning till 4-1.

Wings spelare visade enastående moral och stödde varandra på isen på ett imponerande sätt. Imorgon står en match mot Falun på schemat i en returmatch uppe i Dalarna.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys