defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Wings besegrade Segeltorp

Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

centrum_artikel_host

För några veckor sedan låg Wings på övre halvan av tabellen. Men skador och sjukdomar har medfört att man tappat mark och att det inte blir spel i Allettan. Istället blir det fortsättningsserien som startar om två veckor. På söndagen spelades näst sista matchen i serien. Man kom till spel med sex borta. Trots spelövertag var det 1-1 efter första, Wings satte 1-0 men Segeltorp kvitterade med en man mindre med 3.13 kvar att spela.

Kräftgången fortsatte i andra, man lyckades inte göra mål. Istället var det Segeltorp som ledde inför tredje med 2-1. 4.02 in i tredje kom kvitteringen och Wings fick jaga sista kvarten. Det dröjde till 12.48 innan kvitteringen kom genom Oliver Ödman-Hadzinikolic. Segeltorp drog på sig sin tredje utvisning i tredje perioden med 2.21 kvar att spela, den här gången kunde Wings ta vara på övertaget och avgöra matchen genom Isal Salqvist.
– Matchen kan sammanfattas med att vi har otroligt svårt att göra mål. Vi är spelmässigt överlägsna i tre perioder och borde avgjort tidigt. Nu fick vi slita in i det sista och vinner till slut. Riktigt kul var det att se kedjan med Sarhus, Wink och Linnander som skapade stor oreda i Segeltorps försvaret i stort sett varje byte de var inne, berättar lagledare Peter Mattsson.

Målen
Ödman-Hadzinikolic, Salqvist, Wernerson Libäck, Wink

moderat_pan_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
defacto_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

yrkesutbildning
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
ica_outsider