moderat_pan_nov
Foto: Insändarbild/Wings

Wings besegrade Segeltorp

Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

centrum_artikel_host

För några veckor sedan låg Wings på övre halvan av tabellen. Men skador och sjukdomar har medfört att man tappat mark och att det inte blir spel i Allettan. Istället blir det fortsättningsserien som startar om två veckor. På söndagen spelades näst sista matchen i serien. Man kom till spel med sex borta. Trots spelövertag var det 1-1 efter första, Wings satte 1-0 men Segeltorp kvitterade med en man mindre med 3.13 kvar att spela.

Kräftgången fortsatte i andra, man lyckades inte göra mål. Istället var det Segeltorp som ledde inför tredje med 2-1. 4.02 in i tredje kom kvitteringen och Wings fick jaga sista kvarten. Det dröjde till 12.48 innan kvitteringen kom genom Oliver Ödman-Hadzinikolic. Segeltorp drog på sig sin tredje utvisning i tredje perioden med 2.21 kvar att spela, den här gången kunde Wings ta vara på övertaget och avgöra matchen genom Isal Salqvist.
– Matchen kan sammanfattas med att vi har otroligt svårt att göra mål. Vi är spelmässigt överlägsna i tre perioder och borde avgjort tidigt. Nu fick vi slita in i det sista och vinner till slut. Riktigt kul var det att se kedjan med Sarhus, Wink och Linnander som skapade stor oreda i Segeltorps försvaret i stort sett varje byte de var inne, berättar lagledare Peter Mattsson.

Målen
Ödman-Hadzinikolic, Salqvist, Wernerson Libäck, Wink

dackskifte_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

julmarknad_2022
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

connys_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider