kommun_skoterska
William Karlsson satte sitt 16:e mål för säsongen.Foto: Skärmdump/NHL TV

”Wille” slog till efter åtta mållösa matcher

Efter en tung period med åtta mållösa matcher slog märstasonen William Karlsson till tidigt i morse mot Pittsburgh Penguins.

centrum_artikel_host

William Karlsson såg ut att bli syndabock mot dubbla mästarna från 16-17 Pittsburgh Penguins. Pittsburgh gjorde nämligen 4-3 med William i utvisningsbåset men målet underkändes och efter det gjorde Vegas fyra raka mål.

Han låg bakom 5-3 som kedjekompisen Jonathan Marschessault skickade in och 6-3 styrde han in på ett skott från Colin Miller. William står nu på 32 poäng, 16 mål och 16 assist på 50 matcher. En sämre poängproduktion än förra säsongen men flera av toppspelarna i Vegas har tappat i poängproduktion vilket många NHL-experter förutspådde inför säsongen.

 

Bildspel

William Karlsson med bucklan Pinbackshallen

Sport William Karlsson är i Pinbackshallen för att visa upp Stanley Cup-bucklan: - Det finns ett stort hockeyintresse i Märsta, konstaterade William när han skådade ut mot Pinbackshallens välfyllda läktare.

nrh_sigtuna

Pokalen kommer till Märsta

Sport Stanley Cup-pokalen är på turné runt om i Nordamerika och snart väntas den till Europa där Vegas Golden Knights europeiska spelare ska visa upp den i sina hemmamiljöer.

moderat_fokus_helsida
EXTRA

William vann Stanley Cup – Bucklan till Märsta i sommar

Sport Märstasonen William Karlsson lyfte Stanley Cup-bucklan tidigt i morse och blev därmed den första Wings att någon vinna hockeyvärldens mest eftertraktade pokal: - Ja, man har ju sett så många andra göra det genom åren och att själv få hålla i den vackra pokalen och pussa lite på den…ah, det är bara en helt sjuk känsla, sa William i en intervju med Aftonbladet.

ica_helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Sport William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida

William Karlsson har blivit pappa

Sport Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

Succéstart för Karlsson i Stanley Cup

Sport Wingsfostrade William Karlsson har inlett Stanley Cup på bästa sätt med fyra mål åå fem mather: - Jag känner mig bra och har stort självförtroende nu, det har varit en bra serie för mig, sa Karlsson efter matchen.

hockeyskola_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Sport Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

adhd_kommun
defacto_helsida
connys_helsida
joes-helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Sport Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Sport Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
sap_sep23_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
nrh
ica_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys
kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host