moderat_fokus_pan
William Karlsson gjorde mål i Stanley Cup-finalenFoto: nhl.com

Wille målskytt i finalen

William Karlsson svarade för ett mål i segermatchen mot Washington när Stanley Cup-finalen inleddes natten mot tisdag: - Ja, det var skönt att vinna till slut, det var en ganska galen match. Jäkligt skönt att komma i väg med en vinst, sa Karlsson till Expressen efteråt.

centrum_artikel_host

Vilken match det bjöds på när Stanley Cup-finalen inleddes natten mot tisdag. Vegas vann till slut med 5-4 efter att ha vänt underläge två gånger om. William Karlsson kvitterade till 2-2 efter 18.19 i första.
– Det är alltid skönt att göra mål och få bidra lite i den här första matchen. Men jag hade lite medstuds där, pucken studsade till vår fördel några gånger innan jag fick in den, säger William och syftar på kedjekamraten Relly Smiths missade skott, som gjorde att pucken hamnade hos honom, berättar Karlsson för Expressen efter matchen.

Han matchades hårt mot Washingtons stjärnkedja med Alexander Ovechking i spetsen och klockades på 20.36, mest i Vegas. Framöver spår Wille en mer tajt matchsserie, båda lagen är kända även för sin defensiv. Williams spel över hela banan hyllades som vanligt av kommentatorer i kanadensiska Sportsnet. Fjärdekedjan blev dock tungan på vågen där Tomas Nosek svarade för två mål och råskinnet Ryan Reaves för ett.
-De var vår bästa kedja ikväll. Kul att se en kille som Nosek komma tillbaka och hänga två baljor efter att ha åkt på en hård tackling tidigare, sa Wille till Expressen.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

hockeyskola_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
skanela_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

defacto_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

ica_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider
skanela_outsider
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
joes_outsider
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
nrh