centrum_panorama_hostshopping
William Karlsson gjorde mål i Stanley Cup-finalenFoto: nhl.com

Wille målskytt i finalen

William Karlsson svarade för ett mål i segermatchen mot Washington när Stanley Cup-finalen inleddes natten mot tisdag: - Ja, det var skönt att vinna till slut, det var en ganska galen match. Jäkligt skönt att komma i väg med en vinst, sa Karlsson till Expressen efteråt.

centrum_artikel_host

Vilken match det bjöds på när Stanley Cup-finalen inleddes natten mot tisdag. Vegas vann till slut med 5-4 efter att ha vänt underläge två gånger om. William Karlsson kvitterade till 2-2 efter 18.19 i första.
– Det är alltid skönt att göra mål och få bidra lite i den här första matchen. Men jag hade lite medstuds där, pucken studsade till vår fördel några gånger innan jag fick in den, säger William och syftar på kedjekamraten Relly Smiths missade skott, som gjorde att pucken hamnade hos honom, berättar Karlsson för Expressen efter matchen.

Han matchades hårt mot Washingtons stjärnkedja med Alexander Ovechking i spetsen och klockades på 20.36, mest i Vegas. Framöver spår Wille en mer tajt matchsserie, båda lagen är kända även för sin defensiv. Williams spel över hela banan hyllades som vanligt av kommentatorer i kanadensiska Sportsnet. Fjärdekedjan blev dock tungan på vågen där Tomas Nosek svarade för två mål och råskinnet Ryan Reaves för ett.
-De var vår bästa kedja ikväll. Kul att se en kille som Nosek komma tillbaka och hänga två baljor efter att ha åkt på en hård tackling tidigare, sa Wille till Expressen.

connys_helsida
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

centrum_host_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

sigtunakampen_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
bygdensdag_outsider
sigtunakampen_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna