centrum_panorama_hostshopping
William Karlsson och hans Vegas har det tungt i finalenFoto: YouTube

”Wille” illa ute i finalen

William Karlsson och hans Vegas är illa ute i Stanley Cup-finalen. Washington leder efter fyra matcher med 3-1 och kan avgöra natten mot fredag.

centrum_artikel_host

Vegas ger verkligen en storstilad show på hemmaplan och man lyckades vinna första matchen, men därefter har Washington tre raka segrar och är bara en seger från att ta hem Stanley Cup. Natten mot fredag kan matchserien vara över. Märstasonen William Karlsson har haft en tung serie, han gjorde förvisso mål i första matchen men därefter har han tre anonyma insatser.

I match fyra noterades han för 19 spelminuter men var -2, något som är ovanligt för Karlsson. Han står på två poäng i serien och hela Vegas är i behov av en uppryckning om det ska bli match 6 och 7.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider