sap_feb_pan
Foto: Djurgårdens IF

Wikegård ny sportchef i Djurgården

Det är inte bara sigtunabon Tony Mårtensson som är het inom hockeysverige. Nu gör Niklas Wikegård comeback i Djurgården som sportchef.

centrum_artikel_host

Niklas Wikegård återvänder till Djurgården Hockey som den sportsligt ansvarige från och med den 1:a maj. Den tidigare tränaren, känd för sitt arbete med herrlaget, tar nu på sig ansvaret för att leda föreningens sportsliga verksamhet för herrlaget, damlaget, juniorerna samt ungdomsverksamheten.

VD för Djurgården Hockey, Matthias Sånemyr, uttrycker sin uppskattning för Wikegårds erfarenhet och syn på hockeyn. Samtalen har varit fokuserade på värdegrund, attityd och föreningens sportsliga utveckling. Sånemyr ser likheter i synsättet och förväntar sig ett framgångsrikt samarbete framöver.

Wikegård, som tidigare varit aktiv som hockeyexpert i TV, återvänder nu till sporten och ser fram emot sitt nya uppdrag. Han uttrycker sin glädje över att kunna bidra till Djurgårdens utveckling inom hockeyn.

Den välkände sigtunabon inledde sin karriär i hockeyvärlden som spelare för Brynäs på 80-talet. Han har även tränat för Djurgården tidigare, och nu återvänder han till föreningen för att axla en ny roll som sportslig ledare.

Wikegård tillträder sin tjänst den 1:a maj och avtalet sträcker sig tills vidare.

sportlov
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

fritidsbanken_sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
connys