centrum_panorama_hostshopping
Foto: Djurgårdens IF

Wikegård ny sportchef i Djurgården

Det är inte bara sigtunabon Tony Mårtensson som är het inom hockeysverige. Nu gör Niklas Wikegård comeback i Djurgården som sportchef.

centrum_artikel_host

Niklas Wikegård återvänder till Djurgården Hockey som den sportsligt ansvarige från och med den 1:a maj. Den tidigare tränaren, känd för sitt arbete med herrlaget, tar nu på sig ansvaret för att leda föreningens sportsliga verksamhet för herrlaget, damlaget, juniorerna samt ungdomsverksamheten.

VD för Djurgården Hockey, Matthias Sånemyr, uttrycker sin uppskattning för Wikegårds erfarenhet och syn på hockeyn. Samtalen har varit fokuserade på värdegrund, attityd och föreningens sportsliga utveckling. Sånemyr ser likheter i synsättet och förväntar sig ett framgångsrikt samarbete framöver.

Wikegård, som tidigare varit aktiv som hockeyexpert i TV, återvänder nu till sporten och ser fram emot sitt nya uppdrag. Han uttrycker sin glädje över att kunna bidra till Djurgårdens utveckling inom hockeyn.

Den välkände sigtunabon inledde sin karriär i hockeyvärlden som spelare för Brynäs på 80-talet. Han har även tränat för Djurgården tidigare, och nu återvänder han till föreningen för att axla en ny roll som sportslig ledare.

Wikegård tillträder sin tjänst den 1:a maj och avtalet sträcker sig tills vidare.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out