centrum_panorama_hostshopping
Foto: Sigtuna IF/Instagram

Wigör föll mot Rimbo medan Sigtuna IF tar ny seger i division 6

De lokala lagen matchar vidare i Division 6 och 5. Här kan du ta del av målskyttar och resultat

centrum_artikel_host

I en spännande omgång av Division 6 Södra, stod Wigör emot Rimbo på hemmaplan men föll klart med 4-1. Trots Valentino Vihreärantas kvittering till 1-1, ledde Rimbo med 3-1 i halvtid, och utökade sedan sin ledning till 4-1 tidigt i andra halvlek.

Samtidigt fortsätter Sigtuna IF sin starka framfart och säkrade ännu en seger, vilket placerar dem på andra plats i tabellen. Laget besegrade VP med överlägsna 6-1. Bilal Khayati stod för två av målen, medan Nicholas Omondi, Kian Sayahalam och Ludvig Harryzon även bidrog till segern.

I Division 5 stod Rosersbergs IK emot Knivsta i en match som slutade oavgjort 1-1. RIK tog ledningen med tio minuter kvar av matchen, men lyckades inte hålla undan för Knivsta, som kvitterade till 1-1 i slutminuterna med bara fyra minuter kvar av matchen.

Det var en intensiv omgång med både framgångar och utmaningar för de lokala lagen, och spänningen fortsätter i Division 6 och Division 5 när lagen fortsätter att kämpa om poängen i sina matcher.

eldsjal2024_helsida
division 3

Nytt nederlag för Märsta IK

Sport Spånga besegrade Märsta IK på Modgårdsvallen med 2-0 inför drygt 100 åskådare i den soliga försommarkvällen.

mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Sport I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

centrum_host_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Sport En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

connys_helsida

Imponerande insatser på internationell tävling

Sport President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

bygdensdag_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

pantamera_avc_helsida
division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Sport En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

seniormassa_pan
helgens matcher

Nu är serierna igång

Sport Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Sport Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Sport Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

upplandscupen

MIK klara för final

Sport Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

Möller förlänger med U23-landslaget

Sport Sigtunatränaren Martin Möller förlänger med U23 landslaget: - En bidragande orsak till att jag valde att tacka ja till en förlängning är det samarbete som har utvecklats under åren med A-landslaget med Peter och Magnus, säger Martin i ett uttalande.

MIK klara för Division 3

Sport Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider