centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

WE:s nya gym öppnar till hösten

WE:s nya anläggning i Stadsängarna börjar ta form: - Det går enligt tidsplan, säger Jonas Eriksson, delägare.

centrum_artikel_host

I höst ska Sigtuna stadsängar få ett gym, planerna med WE fortlöper som de ska meddelar Jonas Eriksson, delägare:
– Vi jobbar nu med att förändra och förädla lokalerna till att bli en fantastisk anläggning i höst.

Just WE Sigtuna kommer att ha mer fokus på Yoga vilket de tio meterna i takhöjd kan komma till användning för då det blir en sal för varma klasser. Alla som gillar funktionell träning kommer att kunna köra HIIT, Högintensiv intervallträning i en egen sal där de kan vara för sig själva eller i pass med andra.
– Förutom det uppgraderar vi våra gymmaskiner till marknadens absolut senaste, och erbjuder även en ännu fräschare lounge, lyxigare omklädningsrum och dessutom Medicinsk fotvård och Osteopati som behandlingar.

WE Stadsängarna blir det tredje gymmet i Sigtuna stad, varav WE:s andra. Eriksson ser inga problem med efterfrågan i landets äldsta stad:
– Vi ser ett stort och ökat intresse att träna tillsammans med andra på en anläggning som håller toppklass både vad gäller utrustning, inredning och personal. Hela Stadsängarna kommer att bidra till en ny dimension av Sigtuna och där vill WE vara med.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
pantamera_out