eldsjal2024_pan
Helene Levin, Niklas Wikegård och Jonas ErikssonFoto: Pressbild/WE

WE tar över Sigtuna Yogacenter

WE tar över Sigtuna Yogacenter från och med i höst.

centrum_artikel_host

Till WE:s nya anläggning på Stadsängarna har man en uttalad satsning på Yoga, nu har man förvärvat Sigtuna Yogacenter som drivs av Helene Levin:
– WE är oerhört tacksamma och stolta att Helene har gett oss förtroendet att, tillsammans med henne som en viktig del i teamet, ta hand om ännu fler personers träning och hälsa från och med i höst när WE öppnar vår nästa anläggning. Vi kan lova att teamet på WE och vår fantastiska personal kommer att göra allt för alla som uppskattar yoga ska få en anläggning värt att vara stolta över, säger delägaren Niklas Wikegård.

Helen Levin säger att yogan kommer att fortsätta i samma anda som tidigare erbjudits på Sigtuna Yogacenter:
– Jag är oerhört glad att vi tillsammans med WE tar ett nytt kliv under hösten då vi flyttar in vårt koncept in i en fantastisk yoga sal på Sveriges mest moderna anläggning.

connys_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
ridskola_2020_outsider