eldsjal2024_pan
WE:s Crossfit för barnFoto: WE Träning & Hälsa

WE satsar på träning för barn och unga

Coronapandemin har slagit hårt mot barn och unga. WE Träning och Hälsa har på sina anläggningar vänt sig till den målgruppen: - WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder, uppger delägaren Jonas Eriksson.

centrum_artikel_host

Pandemin slog hårt mot unga som drabbades av tränings- och matchförbud under delar av det senaste året. WE har vänt sig till barn och unga och startat klasser för dem.
– WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder. Vi är oerhört tacksamma för att vi fått hålla öppet, under kontrollerade former, och vi vet att vi varit en avgörande faktor till att många personer kunnat må bättre tack vare att hålla igång, berättar ägaren Jonas Eriksson

Redan till augusti satsar man på Summer Camp Crossfit, padelskola för barn och unga och en soccercamp. Man har haft Soccercamp med Supersoccer under påsklovet.
– Som ett led i att skapa goda vanor samt att aktivera folk i alla åldrar så har vi avsiktligt valt att försöka ge fler möjligheter till yngre att hitta sin regelbundna träning genom Crossfit, Padel, Gym och även fotboll, genom vårt samarbete med Supersoccer och deras clinics tillsammans på WE Arlandastad, fortsätter Jonas Eriksson.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

pantamera_avc_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

mp_helsida_eu

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
spedition_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider