centrum_panorama_hostshopping
WE:s Crossfit för barnFoto: WE Träning & Hälsa

WE satsar på träning för barn och unga

Coronapandemin har slagit hårt mot barn och unga. WE Träning och Hälsa har på sina anläggningar vänt sig till den målgruppen: - WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder, uppger delägaren Jonas Eriksson.

centrum_artikel_host

Pandemin slog hårt mot unga som drabbades av tränings- och matchförbud under delar av det senaste året. WE har vänt sig till barn och unga och startat klasser för dem.
– WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder. Vi är oerhört tacksamma för att vi fått hålla öppet, under kontrollerade former, och vi vet att vi varit en avgörande faktor till att många personer kunnat må bättre tack vare att hålla igång, berättar ägaren Jonas Eriksson

Redan till augusti satsar man på Summer Camp Crossfit, padelskola för barn och unga och en soccercamp. Man har haft Soccercamp med Supersoccer under påsklovet.
– Som ett led i att skapa goda vanor samt att aktivera folk i alla åldrar så har vi avsiktligt valt att försöka ge fler möjligheter till yngre att hitta sin regelbundna träning genom Crossfit, Padel, Gym och även fotboll, genom vårt samarbete med Supersoccer och deras clinics tillsammans på WE Arlandastad, fortsätter Jonas Eriksson.

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
klara_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host