centrum_panorama_hostshopping
Niklas Wikegård och Jonas Eriksson med Simon Rosenholm på MOVE WellnessFoto: WE Träning & Hälsa

WE lämnar Knivsta

WE Träning & Hälsa lämnar Knivsta till MOVE Wellnes för att man ska satsa mer på hemmaplan.

centrum_artikel_host

WE som har tränings- och padelanläggningar i kommunen säljer av den anläggning man har i Knivsta. Detta för att lägga fokus på träning och hälsa i Sigtuna:
– Det är ett steg i rätt riktning för oss, vi väljer att bli ännu starkare på hemmaplan, säger Niklas Wikegård, delägare.

2018 förvärvade WE anläggningen Iform i Knivsta.
– WE har haft två mycket fina år i Knivsta, men väljer nu att lämna över driften till MOVE Wellness. Med vår gemensamme vän Simon Rosenholm vid rodret känner både jag och Jonas som grundare och huvudägare att vi tryggt och med stolthet kan lämna över stafettpinnen.

Senare i år startar WE upp i Sigtuna stadsängar, både padel och träningsanläggning.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
mp_tack_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host