centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

WE blir Årets företag

WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

centrum_artikel_host

WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

Jonas Eriksson och Niklas Wikegårds företag WE Träning och Hälsa utses till Årets Företag i kommunen för 2020. Motiveringen lyder enligt följande:
”Tack vare ett gott entreprenörskap, lokal förankring och stark tillväxt är Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med företaget WE i Sigtuna utsedda till Årets Företagare. Genom att kombinera sina erfarenheter och personligheter har duon på kort tid utvecklat ett koncept som blivit framgångsrikt och uppskattat av kunderna. Deras entreprenörskap har visat att företagande kan gå hand i hand med att skapa mötesplatser, inte minst för äldre, och sätta folkhälsan i fokus på ett sätt som innovativt binder samman detta med den lokala sammanhållningen där nya kundgrupper attraheras.”

Fortsätter satsa på motion
Eriksson och Wikegård säger i ett uttalande att de nu får mer kraft efter att ha tilldelats priset i sådan tuff konkurrens som ändå finns här. Deras företag kommer att utveckla träning och hälsa i samhället och ge fler personer chansen att hitta sitt steg oavsett tidigare bakgrund inom träning.
– All forskning visar tydligt att vi genom regelbunden träning lever längre, mår bättre och får färre dagar som sjukskrivna…det är därför en självklarhet att WE vill fortsätta missionera om den betydelsen som regelbunden rörelse har i vårt samhälle, säger Jonas Eriksson och Niklas Wikegård.

brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host