sap_feb_pan
Foto: Pressbild

WayCup etablerar på Terminal 5

WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

centrum_artikel_host

WayCup erbjuder resenärer, gäster och personal på flygplatsen en mångsidig och hälsosam meny. Med frukostpaket för alla smaker, matiga lunchalternativ och lättare wraps och sallader tillhandahåller de något för varje smak och aptit. Dessutom erbjuds snacks, fika, samt ett urval av vin och drinkar, allt presenterat i en miljö som kombinerar lekfullhet med modern hållbarhet.

Michael Bühring, VD för Nordrest Restauranger, uttrycker sin glädje över att öppna den tredje enheten på Arlanda och ser fram emot fler öppningar i framtiden. Genom konceptet WayCup strävar Nordrest efter att göra en verklig skillnad genom att erbjuda högkvalitativa produkter och innovativa lösningar med hållbarhet i fokus.

Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, välkomnar WayCup till Arlanda och betonar det lekfulla och distinkta inslaget de tillför med sin härliga café- och barmiljö samt breda meny som passar alla åldrar och smaker.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

spedition_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
sportlov
connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

fritidsbanken_sportlov

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
spedition_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
connys
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider