centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

WayCup etablerar på Terminal 5

WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

centrum_artikel_host

WayCup erbjuder resenärer, gäster och personal på flygplatsen en mångsidig och hälsosam meny. Med frukostpaket för alla smaker, matiga lunchalternativ och lättare wraps och sallader tillhandahåller de något för varje smak och aptit. Dessutom erbjuds snacks, fika, samt ett urval av vin och drinkar, allt presenterat i en miljö som kombinerar lekfullhet med modern hållbarhet.

Michael Bühring, VD för Nordrest Restauranger, uttrycker sin glädje över att öppna den tredje enheten på Arlanda och ser fram emot fler öppningar i framtiden. Genom konceptet WayCup strävar Nordrest efter att göra en verklig skillnad genom att erbjuda högkvalitativa produkter och innovativa lösningar med hållbarhet i fokus.

Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, välkomnar WayCup till Arlanda och betonar det lekfulla och distinkta inslaget de tillför med sin härliga café- och barmiljö samt breda meny som passar alla åldrar och smaker.

centrum_host_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys