centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skärmdump/TV4

Vittnen söks efter åldringsbrottet på Ekilla

Polisutredningen står och stampar när det gäller brottet mot den 91-åriga kvinnan: - Vi skulle gärna se att fler hörde av sig med tips, säger Pierre Blanc, utredare vid Polisen i Stockholm Nord.

centrum_artikel_host

26:e februari utsattes en 91-årig dam som bor i villa kring Ekillaskolan för en stöld. En man kom in vid lunchtid/tidig eftermiddag, han sa sig vara polis och följde med kvinnan in:
– Hon höll på laga mat och var stressad, men helt plötsligt var mannen borta efter 2-3 minuter. Sen hittar man hennes plånbok i Eurostop, berättar Pierre Blanc, utredare.

Polisen har trots uppmärksamheten i TV4 och lokalpress inte så mycket tips att gå på. Det är två män som eftersöks och som man ser på videon då de plockar ut pengar och gör inköp med damens kort.

connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna