vinter_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Vittne avbröt rånförsök i Märsta

Två unga personer försökte under måndagskvällen råna en annan yngre person.

centrum_artikel_host

Det var vid 16-tiden som polis larmades till Märsta där två yngre maskerade personer hade försökt råna en annan ung person. En vuxen avbröt rånförsöket och gärningspersonerna sprang från platsen enligt Polisen. De ska även ha visat upp något vasst föremål och försökt hota till sig tillhörigheter. Polis sökte efter personerna men utan resultat. En anmälan om försök till grovt rån upprättades.

nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

ica_helsida
oppethus_dec

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

vinter_helsida
storemore_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

joes-helsida
connys_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

slottsby_helsida
defacto_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh
connys
ridskola_2020_outsider
oppethus_out
ica_outsider
joes_outsider
storemore_out
vinter_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
slottsby_outsider