sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Visby besegrade Wings i Pinbackshallen

I en intensiv match mellan Wings och Visby utkämpades en dramatisk uppgörelse som slutade 3-2 till Visbys fördel.

centrum_artikel_host

Redan från början visade Wings stort engagemang och inledde matchen med en optimistisk start, särskilt under de första 5 minuterna där tempot hölls högt.

Wings Oscar Sarhus fick en farlig chans 8.58 in i perioden, men det var först 11.09 som Oliver Pentler lyckades sätta 1-0, med assist av Oscar Pentler och Tim Dackell. Trots Visbys utvisningar lyckades de försvara sig väl under 4 mot 5-spelsformen.

I den andra perioden kontrade Visby in 1-1 efter endast 2.02. Trots flera utvisningar från båda lagen lyckades Wings kvittera till 2-2 efter mål av Dennis Von Walden, assisterad av Gustav Eurenius och Mateusz Szurowski. Matchen fortsatte i ett högt tempo, där Visby lyckades göra 2-3 efter 12.42 i den tredje perioden.

Trots intensiva försök och en ansträngd avslutning där Wings tog ut målvakten Marcus Johansson och spelade 6 mot 5, lyckades de inte komma ikapp. Matchens skottstatistik landade på 31-33, där Visby slutligen tog hem segern med 3-2.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

connys_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
spedition_outsider
foraldranatverk_outsider
connys
centrum_outsider_host